Ki mellett köt ki majd a Középsuli macsója?

Rovat

Megosztás

Bendének két nővel volt eddig nagyon fontos kapcsolata, amik az egész további életére hatással voltak és vannak. Mondatni első szerelmét otthagyta egy másik nőért, akit ráadásul el is vett feleségül, de hogy jutott el ideáig?

A rajongók nagyon szerették az ifjú turbékoló szerelmespárt: Barbi és Bende személyében.

Miért nem maradtak együtt?!

Barbi sokszor nem tudta kordában tartani Bendét, ahogy ez fordítva is igaz volt. Túlságosan is hasonló a természetük, ami ezért vízválasztónak bizonyult. A vidéki lánynak sok kirohanása volt, ami Bendének nem tetszett, és fordítva.

Bende megcsalta Barbit!

A macsó új szerelemre talált!

Rozit, az esetlen leányzót, az iskola lúzerjét a magaslatokba emelte! Hogy sikerülhetett Rozinak így elcsábítania Bendét?  Kapcsolatuk olyan gyümölcsöző lett, hogy örök hűséget is fogadtak egymásnak és a mai napig együtt vannak.

Boldognak tűnnek, de aki követi a sorozatot tudja, hogy nem fenékig tejfel az életük. Roziból előbújt a kisördög, és nem éppen kesztyűs kézzel bánik a fiúval. Bende nem akarja elismerni, de rá van kényszerülve arra, hogy úgy cselekedjen, ahogy Rozi mondja és ez nem tesz jót a kapcsolatuknak.

Az ellentétek vonzzák egymást, mint tartja a mondás, lehet boldog a vége?

Bende újra visszakacsingat Barbi fele!

Barbi pedig nem tudja, mi tévő legyen, hisz egykori szerelmét nem volt képes elfelejteni és hatalmas féltékenységgel gondolt mindig is riválisára, Rozira. Vajon Bende visszamegy Barbihoz? Vagy Rozival fog maradni? Eldobja a házasságát egykori szerelme miatt? Egy biztos, hamarosan minden kiderül!

Láttátok már a 131. részt? Ha nem, akkor kattintsatok ide!

lyen volt Bende kapcsolata Barbival, és ilyen most Rozival
Ti mit gondoltok, Bendének kivel kéne együtt lennie?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta