Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Virtuális időkapszula: a Középsuli Dominikja így üzent a jövőnek

Virtuális időkapszula: a Középsuli Dominikja így üzent a jövőnek

A Rákóczi Szövetség létrehozott egy virtuális időkapszulát, Magyar vagyok 2020 elnevezéssel! Itt a lehetőség, hogy üzenjetek a jövő magyarjainak! 

2020. június 4-ig helyezzétek el „Magyar vagyok…” kezdetű videó-, hang-, vagy szöveges- üzeneteiteket a www.magyarvagyok2020.hu oldalon. Csak fel kell keresni az oldalt, ott követni az utasításokat. Mindenki szabadon bármit közölhet, ami úgy kezdődik, hogy “Magyar vagyok…”.

2020 a Nemzeti Összetartozás Éve. Száz évvel a trianoni döntés után megmaradtunk. Trianon centenáriuma egyszerre gyász és öröm. Gyászoljuk a veszteséget, a szétszakítottságot, de okunk van az örömre, hiszen dacára az elmúlt 100 évnek nem tűntünk el a térképről, nem vesztünk el, és bizakodva tekinthetünk a jövőbe.

A magyarság érték, egy különleges nyelv, egy meghatározó kultúra és egy egyedi közösség.

 

Többek között, már üzent a jövőnek Győrfi Pál, a Magyar Mentőszolgálat szóvivője; Kiss Róbert Richard, Prima Primissima-díjas újságíró; Szabó Anett, műsorvezető, és még a Középsuli Dominikja is!

Dominik is üzent az időkapszulába

Dominik is üzent az időkapszulába, mert a magyar emberek varázslatosak. 🇭🇺☺️Üzenjetek Ti is!➡️www.magyarvagyok2020.hu📧magyarvagyok2020@rakocziszovetseg.hu

Közzétette: Rákóczi Szövetség – 2020. május 22., péntek

 

A virtuális időkapszula 2020. június 4-én bezárul, és legközelebb csak húsz év múlva, 2040. június 4-én nyílik ki újra.

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share