Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Ki Mit Tube? 2015

Ki Mit Tube? 2015

Újra lehetőséget kaptok, hogy kitörjetek a hálózat csapdájából. A Ki Mit Tube tehetségkutató ugyanazzal a céllal, de kicsit megváltozott zsűricsapattal segít titeket ahhoz, hogy megismerje a világ a tehetségeteket.

A Vodafon támogatásával újra ringbe szállhattok, hogy videóitokat ne csak magatoknak és közvetlen környezeteteknek gyártsátok, hanem az egész világnak. Mindegy, hogy miben, ha tehetséges vagy és kreatív, akkor ott a helyed a YouTube-erek közösségében.

Saiid motivációs videójától biztos te is ihletet kapsz, hogy tégy valamit azért, hogy változtass a sorsodon, hiszen ez is a célja a kezdeményezésnek.

A Ki Mit Tube műsorvezetője idén Fluor Tomi lesz, a zsűri tagjai pedig Mondik Noémi, Tamás Bence Gáspár, Saiid, Kovács Krisztián, Pixa, Szirmai Gergő, László Viktória, Unfield, és a mindig szókimondó Puzsér Róbert. A 10. zsűritag pedig közületek kerül majd ki, amihez nem kell mást tennetek, csak értékelni egy 2014-es Ki Mit Tube versenyvideót, és feltöltenie azt augusztus 6-ig a kimittube.hu-ra, majd izgulni augusztus 10-ig, amikor is kiderül, ki lesz a 10. megmondó-ember.

Puzsér Róbert kis videójában mindenkit versenyre ösztönzöz a következő instrukciók szerint:

“Tavaly azt mondtam, hogy szeretnék egy 10-es skálán 2-es fölötti és 9-es alatti videókat látni. Idén azt mondanám, hogy törekedjünk az 1-esre és a 10-esre: annak örülnék, ha a videókat látva vagy kifolyna a szemem, vagy elélveznék.”

 

A zsűri többi tagjai is kíváncsian várja a vidám és meghökkentő pillanatokat, de minden versenyzőt figyelmeztet, hogy nem fognak kesztyűs kézzel bánni a pályamunkákkal.

A Ki Mit Tube-on mindenki elindulhat egyénileg és csapatban is, bármilyen produkcióval. A produkciók versenye augusztus 18-tól szeptember 8-ig tart, amit a középdöntő, majd a döntő követ. A győztest szeptember 20-án hirdetik ki.

Dolgozzatok keményen, ha indultok, és adjatok ki igényes munkát a kezeitek közül! 😉

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share