Ezt nézed:  / Színes / 5 dolog, amit nem tudtál Liam Payne-ről

5 dolog, amit nem tudtál Liam Payne-ről

A négytagú One Direction egyik énekeséről, Harry Styles-ról már megírtuk azt a tíz dolgot, amit nem tudhattál róla. Most azonban a banda egy másik énekese, Liam Payne van soron. A most következő tények ismerete traumatikus tüneteket nem okozhat, de egy kissé meglephetnek Liam dolgai, úgyhogy csak akkor olvasd tovább, ha úgy érzed, biztosan felkészültél rá.

1. Mindannyian tudjuk a népmesét: A One Direction 2010-ben alakult meg, miután az egyéni versenyből mind az, akkor még öt egyéni versenyző, Louis Tomlinson, Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan és Liam Payne kiesett. De azt tudod, hogy 2008-ban, két évvel korábban is szerepelt már Liam a műsorban? Egészen a mentorházig jutott, ahol Simon Cowell hazaküldte őt.

Liam meghallgatása 2008-ban:

 

2. Születése és négy éves kora között Liamnek rengetegszer kellett orvoshoz járnia, mivel veseproblémákkal küszködött, hiszen csak az egyik veséje működött. Éppen ezért nem ihatott túl sokat Liam, semmiből, beleértve a vizet is. Aztán 2012-ben tweetelte az énekes, hogy hirtelen a másik veséje is elkezdett működni, vagyis megszűnt a probléma.

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

3. Amikor Liam visszatért az X-Faktorba 2010-ben, a Cry Me a River című dalt adta elő. Nem is az az érdekes, hogy mit, hanem, hogy miért éppen azt énekelte, amit. A The Sun nevű újság megmagyarázta az egész “rejtélyt” .  A dalválasztás egy ex-barátnő miatt történt így, aki megcsalta a srácot. Most valószínűleg a csajok nem igazán értik, hogy ki volt az az elvetemült, aki ilyet merészelt tenni. Szegényt a rajongók már biztos megtépték egyszer-kétszer azóta.

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

4. Liam egyszer ezt mondta a Top of The Pops magazinnak: “Nekem vannak a legjobb táncmozdulataim. – Én vagyok a táncparkett királya! A specialitásom, ami a táncmozdulatokat illeti, az 1-2-3 csettintés.” Nos, ezt remekül kamatoztathatta a Best Song Ever című daluk zenei videójában, ahol Leeroyként egy tánckoreográfust alakított.

Gif: Giphy.com

Gif: Giphy.com

 

5. Hogy egy kicsit bepillantást kapj Liam csajozási problémáiba, és abba, hogy milyen mélyre húzódik vissza a baj, olvasd végig, mit is mondott a srác a Top of The Pops magazinnak 2014 áprilisában:

“Amikor hétéves voltam, volt egy lány, aki nagyon szeretett engem csikizni, és én meg bepisiltem. Aztán ő kinevetett, mert sokkal idősebb volt, mint én, de én meg csak sírtam. Borzasztó volt. Igazság szerint sokat álmodoztam róla, és ezzel a pisiakciómmal mindent elrontottam.”

 

liam-payne-wet-himself

Fotó: Onedirection.net

Liam Payne - One Direction
Neked Liam a kedvenc 1D tagod?

Borítókép: Imgkid.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share