Kik Magyarország legmenőbb televíziós műsorvezetői?

Rovat

Megosztás

Milliónyi műsor van Magyarországon, hozzájuk pedig számtalan műsorvezető társul. Nehéz lehet őket rangsorolni tetszés szerint, de a Középsuli megpróbálta, illetve megcsinálta. Megmutatjuk, hogy a Középsuli szerint kik a legmenőbb műsorvezetők.

6. Ördög Nóra:

Fotó: Fullank.com
Fotó: Fullank.com

 

A 2014 nyarán az RTL Klubtól a TV2-höz átigazolt angyali Ördög Nóra számos műsort vezetett már egészen fiatalkora óta. Ne feledkezzünk meg a Kölyökklubról, ami sokak kedvenc műsora volt gyerekkorukban. Magam is ott fedeztem fel Nórát, minössze néhány évesen. A felnőtté váló műsorvezetőnő egyre komolyabb szerepeket kapott az RTL-nél is, így lett a Csillag születik, majd az X-Faktor műsorvezetője, majd aztán a tavalyi válás után a TV2 is az új tehetségkutató műsorának házigazdájául választotta, így lett a Rising Star műsorvezetője.

5. Stohl András
Igaz, Buci inkább mondható színésznek, mint műsorvezetőnek, de azért például a Csillag születikben volt egy-két menő pillanata. Például, amikor gurult egy nagyot a háromfokos lépcsőn. Ha másért nem is, ezért megérdemli, hogy bekerüljön a listánkba, méghozzá az ötödik helyre.

https://www.youtube.com/watch?v=JkbYOLE6zac

 

4. RandomMarci:

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

 

A VIVA lelkes, fiatal műsorvezetője, aki “Random, mert Marcival bárhol és bármi megtörténhet”, illetve “Marci, mert Marci tökéletes képviselője a mai Y generációnak”. Elég hamar kezdte űzni az ipart, mások a sulipadot koptatják akkor, amikor ő már önálló műsorral rendelkezett a csatornán. Hogy a viharba ne kerülne bele a toplistánkba? A negyedik hely ezúttal az övé lett.

3. Tilla:

Fotó: Faktoronline.com
Fotó: Faktoronline.com

 

A Megasztár és Big Brother nagyszerű műsorvezetője, akinek a beszélőkéje és mozgékonysága elragadja a nézőt, így akármilyen is lehet maga a műsor, bármi is legyen a lényege, Tilla felrázza azt. Listánk harmadik helyére is sikerült magát felráznia.

2. Sebestyén Balázs:

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

 

Ha Sebestyén Balázsról van szó, elsőként biztosan mindenkinek a Balázs show jut eszébe. Na, meg Erzsike. Vagy kinek ki a kedvence belőle. Egy bizonyos: Balázs is rengeteg műsort megélt már, a Celeb vagyok ments ki innen! című műsorban még a dzsungelt is meghódíthatta. A Vundersőn és Zuperszexi című műsorban pedig szintén Vadon Janival karöltve, hatalmas párost alkotva nyomták a hülyeséget a népnek. Habár Vadon Jani külön a listánkban nem szerepel, azért egy falatkát ő is kap Balázs második helyéből.

1. Istenes Bence:

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

 

A még VIVÁ-nál kezdett műsorvezető, aki az évek során sikert sikerre halmozva, átlkerülve a zenecsatornától az RTL-hez, ott megkapva az X-Faktort, rádióműsort is vezetve szerzett magának egészen komoly szakmai múltat. Ami a jövőt illeti? Azt mondják, ő Sebestyén Balázs utódja, vagy ő lesz majdan, de nálunk máris az, hiszen egy hellyel megelőzve Balázst listánkban, ő nálunk a legmenőbb műsorvezető Magyarországon.

Magyarország legmenőbb műsorvezetőinek listája
Neked ki a kedvenced a fentiek közül?

 

Borítókép: Pcworld.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta