Kiközösítettek, akik egy kitalált világba menekülnek

Rovat

Megosztás

Az álmodozás egy olyan képesség, amivel világokat teremthetsz és olyan helyekre juthatsz el, ahova csak szeretnél. Azzá válhatsz, aki csak lenni szeretnél, és sosem bántanak többet.

 

article-1314281-0B335A2E000005DC-517_634x575

A valóságot hátrahagyva egy illúzióban élni sokkal jobb, mint a való élet cudarságával szembenézni. Van, akinek komoly nehézségeket okoz, hogy elboldoguljon a hétköznapokban, helyette inkább elmenekül a saját elméjébe.

dream world

Biztosan te is érezted már magad így, esetleg folyamatosan egy álomvilágban élsz. Barátok alig-alig vannak, és senkit nem tudsz mondani, aki valóban ismerne téged. Senki nem lát bele a fejedbe, de lehet, hogy jobb is ez így.

Az érzés, hogy valaki egyedül van, a saját elméje legmélyebb magányába repíti.

14073171_f690876dcef6e11efa76bc068826cee7_xl

A világ, ami csak az övé, úgy változik, ahogy szeretné. Nem kell tartani a sértésektől, a kudarcoktól, a kiközösítéstől. Itt nem csupán egy jelentéktelen kis porszem vagy. Itt te vagy a világ közepe. Körülötted forog minden, és te vagy az irányítója. Hányszor ábrándoztál már róla, hogy ilyen helyen szeretnél élni?

dream-or-reality1

Mindenkinek van egy kitalált világa, de valaki ebben él benne. A valóság csak egy halvány emlékkép, ami a tökéletességet hivatott beárnyékolni. Az álmot megtörni nem lehet, mert csak az elmében létezik.

real-life-wordsHívogatóan hangzanak a leírtak. Sokan magatokra ismertek, miközben olvassátok ezt a cikket, azonban ne feledjétek: egy kitalált világ, csak egy kitalált világ marad örökre. Ne engedjétek, hogy bent ragadjatok a fantázia szüleményében. Álmodozni mindig lehet, sőt kell is. Álmok nélkül üresek lennénk, de ne engedd, hogy magukba szippantsanak. Gondolataidból meríts ötletet és építkezz a valóságban. Bontsd ki mindazt, amit elképzeltél és valósítsd meg. Ne állj meg az egyszerű álmoknál. Ami megfogalmazódott benned, azt képes is leszel elérni, csak akarnod kell!

Kiközösítettek, akik egy kitalált világba menekülnek
Szoktál álmodozni?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,201RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta