Kínos téma | Így égtem be mellbedobással

Rovat

Megosztás

Ha te is azok közé a lányok közé tartozol, akikkel melltájékban nem volt túl bőkezű a természet, akkor a következő sztori szereplőjével tutira együtt fogsz érezni! 

Lehetett már hasonló szitu veled is – vagy valakivel, akit ismersz.

 

Hogy egy ember egyetlen nyár leforgása alatt mennyit képes változni? Nos, nagyon is sokat. Én mondjuk nem, de az osztálytársnőim annál inkább. Hatosztályos gimibe járok, így a tinédzserkort és a vele érkező változásokat is együtt éljük át az osztálytársaimmal. A tavalyi évnyitón a srácokon kívül szerintem csak az én megdöbbenésem volt nagyobb, mikor találkoztam az osztálytársnőimmel. Hihetetlen változásokon mentek át a lányok, mindenki sokkal nőiesebb lett. Kikerekedtek a szó legjobb értelmében, elsősorban melltájékon. Persze velem a természet jól kitolt, én maradtam kisfiús, ami addig, amíg a nyarat a hasonló testalkatú legjobb barátnőmmel töltöttem, nem is zavart. De az újratalálkozás mindkettőnket megdöbbentett. Csak mi ketten voltunk laposak az összes lány közül. Barátnőmet annyira nem zavarta a dolog, neki mindig is sikere volt a srácoknál, engem viszont eléggé bántott, főleg, hogy a kiszemeltem ráindult egy mellben eléggé sokat fejlődött csajra, akire tavaly rá sem nézett.

Én sosem voltam az a feszes rucikba öltözős lány, így a hétköznapokat túléltem valahogy az extra push up melltartóknak köszönhetően, de közeledett a sulibuli, és tudtam, nekem oda nagyobb mellek kellenek.

Barátnőmmel agyaltunk, hogyan legyek bombabiztos. Végül kitaláltuk, hogy egy lufit megtöltünk liszttel és azt betesszük a melltartómba. Ez természetes hatásúnak és biztonságosnak is tűnt. Mondom, csak tűnt. Elkészítettük és teszteltük is a labdákat, majd jöhetett a bevetés. Egy gyönyörű ruhát vettem fel, aminek a felső része fűzős volt, így szentül hittem, hogy az új cicijeim nem mozdulhatnak el.

Fotó: sweetpartyday.com

 

Az este elején elég jól mentek a dolgok, felsőbb évfolyamos srácok is flörtöltek velem, meg volt egy külsős srác is, aki nyomult rám, mindez eléggé megdobta az önbizalmam. Olyannyira, hogy elkezdtem szemezni a kiszemeltemmel. Már egy ideje flörtöltünk, mikor gondoltam, bevetem magam és egy pörgős számnál szóltam a barátnőmnek, hogy jöjjön velem táncolni. Eléggé szexin és kihívóan táncoltunk, több srác, köztük a kiszemeltem is figyelt minket.

Abszolút az este királynőjének éreztem magam, mikor megtörtént a baj: az egyik „cicim” megadta magát és kiesett a melltartómból.

Azonnal utánakaptam, de miközben lehajoltam, a másik labda valahogyan kiszakadt, a liszt pedig nem csak engem és a barátnőmet terített be, de még jókora fehér felhőt is eredményezett. A szitu eléggé egyértelmű volt. Többen elnevették magukat, mások csak szemérmesen elfordultak. A kiszemeltem a haverjaival együtt a térdüket fogták a nevetéstől. A kiömlött liszt persze nem szivárgott el és pechünkre az igazgató éppen a közelben volt, úgyhogy látta, hogy mi vagyunk a bűnösök, így felszólított minket, hogy takarítsuk el a szemetünket. Vörös fejjel ballagtunk a szertárba a takarítócuccokért és sepregettük fel a „cicim” maradékát. Amint végeztünk, rögtön haza is iszkoltunk.

Fotó: thehealthy.com

 

Az eset utáni napokban eléggé felkapott téma lett a mellbedobásom, de ahogy teltek a hetek, a téma lassan alábbhagyott. Időközben én magam is átértékeltem a helyzetet és a barátnőmmel már csak egy cikis sztorinak fogjuk fel az egészet, amin néhanapján jókat nevetünk. A lassan eltelt egy év alatt ugyan a mellem nem, de az önértékelésem sokat nőtt.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta