Kínos téma | A pasimnál voltam és szarnom kellett!

Rovat

Megosztás

Jó, jó, tudjuk, ha a lányok esetében a vécézésről van szó, akkor természetesen csak és kizárólag az eperillatú szivárványsugárra gondolunk. Most a poén kedvéért tételezzük fel, hogy az eperillatú szivárványsugár nem éppen eperillatú és még csak nem is szivárványból van!

A sztorink „képzeletbeli” főhősnője pedig mindemellett még baromi peches is. Hogy ebből a kombóból mi sül ki? Semmi jó!

 

Három hónapja jártunk együtt a barátommal, mikor elérkezettnek láttuk az időt ahhoz, hogy először lefeküdjünk egymással. Szerencsénk is volt, a szülei elutaztak egy hosszú hétvégére, így nyugodtan kettesben lehettünk nála. Végre elérkezett a nagy nap, ott voltam a szerelmemnél. Rendeltünk pizzát, filmeztünk, beszélgettünk, csókolóztunk. Lassan-lassan kezdett egyre inkább felforrósodni a hangulat. Mielőtt viszont még belemerültünk volna jobban a pettingbe, éreztem, hogy csikar a hasam.

Nagyon nem akartam náluk vécére menni – az mégis milyen ciki már!

Viszont rövid fontolgatás után jobbnak láttam, ha még az elején elintézem a dolgom, hogy később ne legyen még kellemetlenebb a szitu. Diszkrét mosollyal az arcomon bekamuztam, hogy elugranék a mosdóba kicsit felfrissülni. Nem akartam az emeleti vécébe menni, ami éppen a barátom szobája mellett volt, így lefutottam a földszintre. Hamar elvégeztem a dolgom és megkönnyebbülten tértem volna vissza a páromhoz, de ekkor történt a tragédia…

A vécé eldugult. Sehogy sem akart lemenni a cucc, sőt, minél több vizet engedtem rá, az csak egyre följebb és följebb jött. Sem a kefe, sem a pumpa nem segített.

Totál bepánikoltam!

Hirtelen ötlettől vezérelve fogtam a vécé melletti kis kukát, kiszedtem belőle a szemeteszacskót, a kezemre húztam, nagy levegőt vettem és belenyúltam a klotyóba. Kihalásztam a cuccot, csomót kötöttem a zacskóra. Aha, oké, de most hova dobjam? A kis kukába mégsem mehet, a klotyóba vissza nem dobhatom.

Jobb ötlet híján úgy döntöttem, kihajítom az ablakon, a kert hátsó részébe, úgyis lesz még két napon eltűntetni. Megpróbáltam kinyitni az ablakot. De be volt ragadva. Mikor már azt hittem, hogy nem lehet rosszabb, az ablak egyszer csak kattant egyet és kinyílt. Az az nem kinyílt, hanem konkrétan a teljes keret kiugrott. Megpróbáltam visszatenni a keretet a helyére, de esélytelen volt.

Minden mindegy alapon, megsemmisülten kiabáltam segítségért.

A barátomat a következő kép fogadta: a barátnője iszonyú bűzben áll a szülei vécéjében, kezében egy zacskó szarral és támasztja az ablakot. Még élek nem felejtem el azt a semmihez sem hasonlító arckifejezést!

Kínos téma | A pasimnál voltam és szarnom kellett!
Neked volt már hasonló ciki helyzeted?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta