Kipróbálnád, hogy milyen a házas élet? A Szerelempartyn ezt megteheted!

Rovat

Megosztás

Február 14-én, a Gödör klubban tartja a Középsuli.hu csapata az első nagy buliját, mely a Szerelemparty nevet viseli, és témája is a SZERELEM! Téged is sok-sok szeretettel várunk, hogy megismerhessük egymást, és egy fergeteges bulit csapjunk együtt!

Február 14-én a Király utca 8-10 szám alatt, pontosan 18 órakor nyitja kapuit a Gödör klub, ahol számos program várja az oda látogatókat a Középsuli.hu Szerelempartyján.

Néhány, a programok közül:

1. Fotófal

Szerelemangyal csajokkal és szerelemangyal pasikkal fotózkodhatsz a Középsuli.hu külön erre a célra készített fotófala előtt. A fotókon talán később viszontláthatod magad a weboldalunkon. Menőzhetsz vele a haverjaidnak, akik ahelyett, hogy velünk buliztak volna, valami uncsi dolgot csináltak.

2. Szerelmi teszt

Te mennyire vagy szerelmes típus? Minden rendben a párkapcsolatodban, netán gondjaitok vannak mostanában, vagy szingliként egyszerűen nem jutsz egyről a kettőre? Elűzöd az összes kiszemeltedet kétségbeesett kapálózásoddal, hogy végre neked is legyen kapcsolatod? Mindenre van megoldás! Töltsd ki szerelmi tesztünket, és tudd meg, te hogyan állsz a témához.

3. Pszichológiai teszt

Mennyire ismered magad? Mennyire vagy tisztában a képességeiddel, a határaiddal, az erősségeiddel, vagy a gyengeségeddel? Tudod ezeket kezelni? Gyakran érzed azt, hogy nem tudod ki ez az ember, aki visszanéz rád a tükörből? Netán minden rendben megy a mindennapokban, de valami iciripiciri, apró dolog mégis hiányzik, ami nem tudod, hogy mi? Töltsd ki pszichológiai tesztünket, és ismerd meg magad jobban, hogy megtudd, van-e valami, amin változtatnod kell?!

4. 24 órás esküvő

Kössétek össze életeteket 24 órára a szerelmeddel, próbáljátok ki, milyen házasnak lenni! Oldjátok meg helyesen feladataitokat, teljesítsétek házastársi kötelességeiteket! 😉 A románcotokat a Középsuli.hu hivatalos papja fogja jóváhagyni. Légy bevállalós! Ismerkedj, és kérd meg az ismeretlen lány kezét már aznap este, majd a saját bejáratú kápolnánkban mondjátok ki a boldogító IGEN-t! De sietni ám! Hajnal kettőkor a papunk tovább áll, és ki tudja, hogy mikor tárul legközelebb elétek egy ilyen kihagyhatatlan lehetőség.

5. Divatbemutató

A Diamond Models RiverCast természetesen gondoskodik profi modellekről, akik szerelemangyalként funkcionálnak majd, ezért nekünk kell bevállalósabbnak lennünk, hogy divatbemutatóval is szórakoztathassunk titeket. Már túl vagyunk az első fotózáson, nem állunk le egykönnyen. A szerkesztőség tagjai jótékonysági divatbemutatót tartanak majd. A összegyűlt összeget felajánljuk egy szervezetnek, mely nevére a Szerelemparty estéjén derül majd fény.

 

Ne feledkezzünk meg a jobbnál jobb fellépőkről sem!

1. Children of distance

A magyar hiphop, pop csapat 2006-ban alakult Sub Bass Monster internetes oldalának köszönhetően. Azóta tarolnak a zenéjükkel, és még mindig számos fiatal kedvenc zenekara olyan sok éve.

2. MaryPopkids

A zenekart öt éve alapították, soul, pop, és elektronikus zenét tolnak. A zenekar egyik frontembere, Kama szerint  a zenéjük vegyes stílusú, olyan, mintha az mp3 lejátszóján véletlenszerűen követnék egymást a zeneszámok.

3. Szabyest

Szabyest lassan olyan, mintha a “kis családunk” tagja lenne! Mi ettől nagyon boldogok vagyunk, és türelmetlenül várjuk az új klipjének bemutatóját, mely a Szerelempartyn debütál a Gödörben! Szabyval is fotózkodhattok majd, és autogramot is oszt a vendégeknek. Lehet, hogy Szabyt is eltalálja Valentin-napon Ámor nyila, és pont veled esik szerelembe? Lehet, hogy kedve támad házasodni, és pont a te kezed kéri meg, és lehettek egy házaspár 24 óra erejéig!? Választ csak akkor kaphatsz, ha eljössz a bulinkra!

 

 

Foto: weddingwebcorner.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta