Királyi pénzügyek? – Ezekkel vár az OK Központ az idei Strand Fesztiválon

Rovat

Megosztás

Idén sem maradhat el Strand Fesztivál játékos pénzügyi feladatok nélkül! Az OTP Fáy András Alapítvány OK Központja idén is a legszórakoztatóbb feladványaival vár majd benneteket a nyár végi forróságban! 

44

Hogy te legyél a szerencsés nyertes, nem kell mást tenned, mint követni a Középsuli.hu tízrészes cikksorozatát, és helyesen válaszolni az ott feltett kérdésekre!

Te is lehetsz a bankolás királya

Az idei játékok között az egyik legnagyobb újítás a Magyar Nemzeti Bank és az OTP Fáy András Alapítvány közös fejlesztésű kártyajátéka, a BanKing kártya. Játszhatod kistestvérekkel, osztálytársakkal vagy akár a szüleiddel is – minden korosztály számára megvan a maga kihívása. A játék során a Központ tréningjeire is jellemző edutainment módszerrel szerezhetsz közelebbi rálátást az életünket körülölelő pénzügyekre – megtanulhatod, hogyan használd a hitelt, hogyan kezeld a kockázatokat, vagy mit tehetsz annak érdekében, hogy elkerüld a teljes eladósodást. A kártyajáték győztese az a játékos lesz, akinek először sikerül felépítenie a házát, ráadásul úgy, hogy közben minden tartozását visszafizette.

Ha kedvet kaptatok egy későbbi visszavágóhoz, kérjétek saját BanKing kártyátokat a Központ trénereitől, így folytatódhat a játszma később is. Ha némileg elveszettnek éreznétek magatokat a pénzügyi szakzsargont illetően, csak semmi pánik! A kártyacsomag mellé jár egy Pénzügyi Kisokos is, amellyel gyorsan megtanulhatjátok azokat a fogalmakat, amelyekkel megfordíthatjátok a játék állását, sőt a végkimenetelét is!

A BanKing kártyán kívül rengeteg apró, játékos feladattal várnak benneteket a trénerek, amelyekkel csak úgy repül majd az idő a koncertek között. A célbadobás a tavalyi fesztivál nagy slágere volt, de azok sem unatkoznak majd, akik inkább gondolkodtató feladatra vágynak – nekik kvízekkel és keresztrejtvénnyel is kedveskednek.

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta