Ezt nézed:  / Hírek / Utazás / Kirúgták Olivért a fesztivál backstage helyszínéről

Kirúgták Olivért a fesztivál backstage helyszínéről

A Középsuli sztárja sajtójeggyel látogatott el a STRAND Fesztivál rendezvényére, azt azonban nem vette figyelembe, hogy az ő karszalagja sem jelent szabad utat mindenhová.

A STRAND Fesztiválnak szinte az összes színpadát meglátogatta Olivér. A négy napos kiruccanás alatt kereste, kutatta az érdekes embereket, eseményeket és produkciókat. Szinte már élőtudósítást tartott nekünk, annyira aktív volt. Igazi fotóriporternek hitte magát a színész.

11873786_436394209880083_2535987900872709914_n

Néhány backstage helyszínt is sikerült megközelítenie, miután szembesítették azzal a ténnyel, hogy bizony az ő karszalagja sem enged szabad bejárást akárhová.

 „Fotóztam a Mary PopKids koncerten, majd a Péterfy Bori & Love Band koncerten is, mert hát titkon ő az egyik kedvenc előadom. Azt gondoltam, hogy ha én az OTP Junior nagyszínpadának ezen részét megközelíthettem, akkor a másik színpadhoz is bejuthatok, hiszen elég nagy előadók voltak ott ahhoz, hogy odamenjek fotózni. Szépen, ahogyan már megszoktam, elkezdtem átmászni egy kerítésen, amikor egy határozott mozdulattal megfogtak engem, majd visszaraktak a „helyemre”, és mondták, hogy én oda nem mehetek be. Nem hagytam annyiban a dolgot, a színpadot megközelítettem a másik oldalról is, ahol addig beszéltettem az embereket, amíg el nem feledkeztek arról, hogy nekem nincs backstage karszalagom és beengedtek. Egyébként a biztonságra nagyon ügyeltek, tehát ahhoz, hogy én a backstage helyszínére bejussak, három biztonsági rendszeren kellett átjutnom. Mindenhol és mindenkinek addig magyaráztam és mondtam a magamét, amíg tényleg el nem felejtették, hogy hová tartok, vagy azt nem mondták, hogy „na jól van, nem érdekel, csak menjél”. Persze volt olyan biztonsági őr, aki igazából csak megsajnált és azért engedett be, de aztán ki is raktak, mert volt egy biztonsági őr, aki észrevette, hogy nekem nincs backstage karszalagom és megkért, hogy hagyjam el a területet, de megérte, mert egész jó képeket készítettem.”

– mesélte nekem Olivér.

11903992_435985403254297_705054266651103388_n

Persze Olivérnek sem mindig ilyen jó a rábeszélő képessége, de állítja, ha valamit szeretne, akkor általában sikerül úgy irányítania a dolgokat, hogy elérje a célját.

A Tankcsapdát még akkor is fotózta, amikor épp a backstage mögül tessékelték ki. Nyilván azok a fotók nem sikerültek olyan jól, de ebből is látszik, hogy Olivér, mennyire elhívatott.

11885328_436189693233868_7137358519609171264_n

Olivér egyébként az egyik legjobb barátnőjével látogatott el a STRAND Fesztiválra, és hol máshol szálltak volna meg, ha nem az Ezüstpart Hotelben?:) A rajongók még a fesztiválon is felismerték, akiket persze nagyon szívélyesen fogadott Olivér, de azért meglepte őt az, hogy ennyi nagy név között, épp hozzá mennek oda. Ez mondjuk kifejezetten jól esett neki.

Nem volt nap, hogy ne ment volna vissza a hotelbe rendbe szedni magát, hiszen Olivér rendkívül igényes és ahogyan ő fogalmazott, nem kifejezetten az a fesztiválozó típus. Az ezzel járó koszt és mocskot nem is bírhatja mindenki, még akkor sem, ha a legtöbb helyen már van lehetőség tisztálkodásra.:)

Az igényesség mellett azonban jellemző Olivérre a szétszórtság. Nem csak a törölközőjét hagyta otthon, de még arról is megfeledkezett, hogy a legtöbb fesztiválon ma már külön fesztivál kártyákkal fizetnek, így ezzel is volt egy jó köre. A kártya persze azóta is nála van, hiszen azt is elfelejtette leadni.:)

 

Fotók: facebook.com/kozepsuli

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share