Kíváncsi vagy, milyen beatet ad a neved?

Rovat

Megosztás

A Daft Punk billentyűzetével sem unatkozott az ember, hiszen elég vicces és izgalmas volt lejátszani azt a pár számot úgy, hogy közben valamilyen szöveget kellett gépelni, de ez a TypeDrummer, valami egészen más, valami sokkal jobb. 

Ide beírhatsz bármilyen szöveget, az oldal pedig kreál valami tök jó beatet, ami után máris azon tekereg majd az agyad, hogy milyen jó lenne ebből valami számot csinálni, és máris jön a szóáradat, amit begépelsz abba a kis téglalapba. Ami még jobb a dologban, hogy, ha a “new samples” opciót választjuk, a Moon Bounce, Fool című számával szórakozhatunk tovább, ami még menőbb hangokat kreál, ha pl. valaki beírja a nevét.

Így hangzik a Középsuli 🙂

TYPEDRUMMEER

Persze szó sincs arról, hogy ezentúl majd mindenki ezzel a csodával készít zenét, de ha valakinek épp nincs jobb dolga, vagy unatkozik, nagyon fel tudja dobni a hangulatot ez a TypeDrummer. Mókás, a karaktersorokkal játszani, és némelyik szó egész jól hangzik dallamként. Már csak valami rím kellene hozzá. 😉

Egyébként, mi például már elkezdtünk ezen keresztül beszélgetni a barátaimmal, ugyanis meg lehet osztani a kreált beateket, és, ha valakinek elküldöd, nem csak a hangokat hallja majd, hanem a beírt szöveget is látja, szóval zeneszóval is lehet c6etelni, de csak ha épp tényleg nagyon nincs mit csinálnotok.

TypeDrummer
TypeDrummer, vagy Daft Punk billentyűzet?

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta