Íme, az öt legbotrányosabb édenlakó

Rovat

Megosztás

Az Éden Hotel elnevezésű valóságshow 2011 óta szórakoztatja a nézőket a botrányosabbnál botrányosabb viselkedésű édenlakókkal. Az idei műsor sem okozott csalódást ilyen téren. Hogy kik is nyerték el a Középsuli.hu szerint az öt legbotrányosabb versenyzőnek járó díjat? Most megtudhatjátok!

1. Melanie
Mandula Ádám szíve választottja, Melanie nyerte el nálunk az első helyezést, aki a brutális visítozásáról, sikongatásáról, féktelen féltékenykedéseiről, pólószaggatásairól és csatornába pisiléseiről híres. Azért, hogy valami pozitív is szóljon mellette: akkor volt a legizgalmasabb a műsor, amikor ő is bent volt.

20150401eden-melanie

2. Nóri
Nórinak nem is a cselekedetei, hanem inkább a viselkedése és a bőgésrohamai voltak botrányosan irritálóak. Elég egy rossz szó, és robban a bomba! Nóri nem bírja a kritikát, gyakran azonban egy teljesen ártatlan mondatot is félreértelmez. Tipikus hiperérzékeny házisárkány…Hogy a pozitívumokról se feledkezzünk meg: mondhatjuk, hogy Nóri egy jószándékú és kedves lány alapvetően. (Csak ne szólaljon meg!)

431549.w

3. Adri
Féltékenykedések, önbizalomhiányos kirohanások, sírógörcsök, értelmetlen veszekedések, felesleges szócséplés… Ez mind-mind Adrira jellemzők.

Eden-Adrienn(650x433)

4. Gábor
Hatalmas botrány lett abból, hogy Gábor erőszakoskodott Nórival. Amiatt is kiérdemelte a negyedik helyezést, mert majdnem minden csajra rástartolt.

edengabor

5. Beus
Beus, akit verekedése miatt kizártak a versenyből, többször botrányosan kiakasztó viselkedést produkált. Ilyen például, amikor kiakadt, hogy elrejtették a plüssállatait, vagy amikor hisztirohamot kapott, mert nem találta a cigijét. Katasztrófa.

Eden-Beus(650x433)(1)

 

 

Fotó: www.nlcafe.huwww.life.hutv2.huonlinetv-radio.infowww.hir24.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta