Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Koboldok, lapos Föld és oltások – Hírességek furcsa nézetei

Koboldok, lapos Föld és oltások – Hírességek furcsa nézetei

A gazdagok és szépek között jócskán akadnak olyanok, akik egy-egy témában a többségtől markánsan elütő, sőt, egyenesen bizarr véleményt képviselnek. Lássunk hát pár példát!

Megan Fox rendszeresen egyik ámulatból a másikba ejtette a rajongóit. A színésznő ugyanis nem csak az az idegenekben hisz: a koboldokról és a Loch Ness-i szörnyről is úgy tartja, hogy azok valóságosak. Emellett szent meggyőződése, hogy a Bibliában említett nyelveken szólás képessége, sőt, a hit által való gyógyítás sem légből kapott humbug.

A napjainkban riasztóan népszerű lapos Föld elméletnek is akadnak megdöbbentő támogatói. Az amerikai rapper, B.o.B olyannyira meg van győződve az igazáról, hogy egy közösségi kampány keretein belül igyekezett pénzt gyűjteni arra, hogy műholdakkal és meteorológiai léggömbökkel végzett kísérletekkel bizonyíthassa be, hogy a többség egy összeesküvés áldozata. A Twitteren Tila Tequila sem rejtette véka alá, hogy mivel a repülőgépek le tudnak szállni ahelyett, hogy összetörnének, planétánk semmi szín alatt sem lehet egy folyamatosan forgó gömb, hanem laposnak kell lennie.

Már-már magától értetődően az oltáskritikusok sorait is erősíti pár ismert és közkedvelt híresség. Charlie Sheen a lehető leghatározottabban ellenzi a vakcinák beadását. Exneje, Denise Richards szerint a színész szabályszerűen nekitámadt, amikor az akarata ellenére beoltotta Sam nevű gyermeküket, és azzal vádolta, hogy megmérgezi a csemetét.

Vele szemben Alicia Silverstone azzal érvelt, hogy egyre gyakrabban hallani arról, hogy az oltás beadását követően egyes szülők arra panaszkodnak, hogy szemük fényét mintha kicserélték volna.

Felsorolásunkat Emma Stone zárja. A fiatal színésznő azzal keltett feltűnést, hogy egy beszélgetős műsorban nem kevesebbet állított, hogy néhai nagyapja szelleme negyeddollárosokat szór szét neki a házában.

G.K.

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share