Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Legyen Valentin a kutyák védőszentje!

Legyen Valentin a kutyák védőszentje!

Szép dolog a szerelem és jó érzés megajándékozni azt, akiért igazán odavagy, de ideje túllépni a cukormázas szívecskéken meg a sablonos Valentin napi cukiságdömpingen és idén egy igazán különleges ajándékkal meglepni a kedvesed: egy kutya életével!

Az Eszkuláp Állatvédő Egyesület és Demény, a kötsög segítségével most több tucat sintértelepen sínylődő eb kaphat egy újabb esélyt.

Mindehhez hogy jössz te és a szerelmed a képbe?

Nagyon egyszerűen: az összeget, melyet egy piros lufira, egy szál rózsára, egy puccos vacsorára vagy egy mikrószálas szív alakú párnára szánnátok, utaljátok át február 14-ig az Eszkuláp Állatvédő Egyesületnek VALENTIN közleménnyel és máris hozzájárultatok ahhoz, hogy egy telepen élő kutyának jobb élete legyen.

Az egyesület a befolyó összegtől függően több tucat sintértelepen élő kutyát tervez magához venni az ország több pontjáról. Az adományokból az állatorvosi költségeket, parazitamentesítést, ivartalanítást, utazást, elhelyezést és egyéb járulékos költségeket fedeznek majd.

A mentés eredményéről, a pénz felhasználásáról folyamatos információkat az egyesület és Demény oldalán is találhatnak az érdeklődők, illetve az oltásokat követően sétáltatásra és örökbefogadásra is lehetősége lesz annak, aki ismét szerelemre lobban, ezúttal egy négylábú társ iránt.

Legyetek önzetlenek és tegyetek valami jót együtt, hiszen a virág elhervad, a csoki elfogy, a plüssállatok csak a helyet foglalják, de az érzés, hogy hozzájárultál egy ártatlan kis élet megmentéséhez, az egy csodálatos, felszabadító és soha el nem múló érzés lesz.

A Valentin projekt részleteiről ITT olvashatsz.

Ha pedig utalnál az árva kutyusoknak:

Eszkuláp Egyesület
Magnet Bank
16200223-10054165
Közlemény: VALENTIN
PayPal: eszkulap2016@gmail.com
IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000
BIC: HBWEHU

K. Vivien

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share