Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A Középsuli és az AHU sztárjai autogramot osztogatnak

A Középsuli és az AHU sztárjai autogramot osztogatnak

36 m2-es Afrika-sziluettes molinó, 300 lufi, közel félezer ember és a Középsuli összes szereplője – ez a Magyar Afrika Társaság (AHU) mai flashmobja számokban. Ezzel kezdetét vette az idén tíz éves szervezet szülinapi programsorozata.

f7

f6

Közel félezren várakoztak izgatottan a Hősök terén, picivel négy előtt ma délután. A szülinapos Magyar Afrika Társaság flashmobjára sereglett össze a tömeg, majd körbeállták az óriási molinót, amely Afrika sziluettjét ábrázolja.

f10

 

f9

Akkora volt a zsivaj, hogy alig lehetett hallani a két műsorvezetőt, az AHU szóvivőjét, Kembe Sorelt és a Középsuli sztárját, Olivért. De végül is négykor csak elkezdődött az izgatott visszaszámlálás és a nullánál, mindenki egyszerre kiáltotta: Boldog születésnapot! Majd ugyanebben a pillanatban összesen 300 léggömböt engedtek fel a levegőbe-

 

f5

Az önfeledt ünnepléshez a Serengeti együttes szolgáltatja a fergeteges afrikai zenét, miközben a tömeg a Magyar Afrika Társaság munkatársaitól és a Középsuli sorozat szereplőitől vadássza az autogramokat. A Középsuli rajongói nagyon örülnek, mert a szereplők közül mindenki jelen van, de még Peti a mentalista és Galcsik Győző a Youtube sztárja is. Sőt, a rajongók élőben is megtapasztalhatták, Krisztosz bá mekkorát tud kiáltani. Szabályosan leordította a hajat a fejükről.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share