Középsuli Katedra keddenként élőben a YouTube-csatornánkon!

Rovat

Megosztás

A Középsuli, a mateking.hu és az EOK – Egyetemisták az Online Közoktatásért – közös összefogásban most házhoz viszi Nektek a tanulást! Hogy hogyan? Minden kedden élőben láthatjátok a Középsuli Katedra óráit a Középsuli YouTube-csatornáján 10 és 14 óra között! Tanuljatok szórakozva, tartsatok velünk!

A mostani héttől kezdve, egy hónapon keresztül, tehát egész áprilisban online órákat tartunk! Tudjuk, hogy az új oktatási rend bevezetése egyben azt is jelenti, hogy otthon kell tanulnotok, ami sokszor nem könnyű, ezért szeretnénk ebben segíteni. Fészkeljétek be magatokat a gép elé, és élvezzétek az előadásokat!

Holnap – azaz március 31-én – fizika és matematika órákkal kezdünk!

Úgy érzitek, hogy le vagytok maradva most, hogy otthon kell tanulni? Ismételni szeretnétek? Érettségire készültök? Jól jönne a segítség? Nektek találtuk ki a Középsuli Katedrát!

Figyelem! Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolt!

Kik fogják tartani az órákat? Ismerkedjetek meg az oktatókkal!

MOLNÁR JANKA SÁRA – FIZIKA

Nagyon szeretek kísérletezni és robbantgatni, már nagyon pici korom óta ez a szórakozásom!

Janka az ELTE fizika szakán végzett, most a Corvinus gazdaságinformatikus képzésén tanul. Már gimis kora óta álmodott arról, hogy tegyen valamit a tudomány népszerűsítésért. Az elmúlt pár évben jóval több, mint száz kísérleti bemutatót, előadást tartott. Havi rendszerességgel főszervezője a 10-16 éves diákok számára megrendezésre kerülő tudományos meetupoknak, nyaranként nyári táboroknak. Ezen felül több más tudományos program, esemény főszervezője is. Az EOK vezetése – Egyetemisták az Online Közoktatásért – szintén a feladatai közé tartozik. Jankának két kistestvére van, akiket nagyon szeret, bokszol és TRXezek is szabadidejében, de mióta karantén van, csak az utóbbit tudja otthonról.  Minden jól sikerült vizsgája után megajándékozta magát egy új ruhával, így elmondása szerint, végtelen mennyiségű ruhája van! Ami pedig igazán fel tudja dobni: az a kávé, amit nagyon szeret.

NOVÁKY BALÁZS – MATEK

Sokszor kérdezik, hogy nem unalmas-e ugyanazt az anyagot elmondani újra meg újra. Úgy néz ki, hogy jól tűröm a monotóniát, illetve sikerélményem van akkor, amikor a diákom arcán mosolyt látok, mert meg tudta csinálni a feladatokat.

Balázs élete kalandos volt! Hat évet dolgozott kaszinóban külföldön, ebből három évet luxushajón a Karib-tengeren. Mióta újra itthon van, azóta matekot, analizist, statisztikát oktat főiskolásoknak, egyetemistáknak, zömében közgazdászoknak. Mostanában egyre több hetedikessel is foglalkozik, miközben diákokat készít fel az érettségire is. Szeretné megkedveltetni a matematikát a tanulóival úgy, hogy közben átadja a tudását. A KórházSuli programban is részt vesz.

SIPKA GERGŐ – FIZIKA

Az életem a tanításra tettem fel, szinte minden időmet annak szentelem, hogy pedagógiailag fejlődjek.

Gergő a Pécsi Tudományegyetem angol-fizika szakos hallgatója. Igaz, ő már régen túl van az érettségin, de mindig is úgy gondolta, ha tanul nem lesz semmi gond! Ezért is döntött úgy, hogy online tart órákat Nektek azért, hogy segítségen felkészülni az érettségire, és megmutassa, szórakozva is lehet tanulni. Az érdeklődési köre változatos, szabadidejében orgonál, zongorázik, sorozatok számára készít feliratokat, és tacskó kutyáját, Lekvárt sétáltatja.

Középsuli Katedra keddenként élőben a Középsuli YouTube-csatornáján!

Újra szeretnétek látni? Lemaradtatok róla? Semmi gond! Az élő adást követően, az órák elérhetőek csatornánkon!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta