TikTokkerek fogtak össze a koronavírus ellen!

Rovat

Megosztás

Ha eddig azt gondoltad, a TikTokkerek csak üresfejű magamutogatók, akiknek a mindennapjai csak az online világban zajlanak és nem látnak túl a lájkokon, akkor az alábbi fiatal influenszerek most tuti rácáfolnak a sztereotípiádra!

Makovics Tina, Nasz DaniRadics Zsombor, Liszkai Márk. Csak néhány név azok közül a TikTokkerek közül, akik úgy döntöttek, hirtelen jött szabadidejüket jótékony célra fordítják és csatlakoztak a legújabb kezdeményezéshez, amely egy kis közösségi összefogásra buzdít.

 

A TikTokkerek saját közvetlen lakókörnyezetükben – elsősorban az idős embereknek – azáltal segítenek, természetesen a saját és a szomszédok biztonságát is védően, hogy egy-egy plakátot ragasztanak ki a házuk folyosóján, kapuján vagy egyéb közösségi terében és megosztják szomszédaikkal, hogy miben tudnak nekik segíteni. Van, aki örömmel elintézi a bevásárlást, más szívesen elmegy a postára és akad, aki a legnagyobb örömmel sétáltatja meg a szomszéd néni kutyusát.

Itt nézhetitek meg a plakátot! Harcolj a Miutcánkkal a koronavirus ellen

Fotó: crosswalk.com

A fiatalok a TikTok oldalukon és Instagram felületeiken népszerűsítik az akciót. Üzeneteik néhány nap alatt már több mint 300 000 emberhez értek el.

A résztvevő TikTokkerek, akik eddig az akcióhoz csatlakoztak: Zömbik Jázmin, Makk Adrienn, Szilágyi Cintia, Tatár Tomi, Padányi Máté, Varga Bettina, Chizy, Csorvási Tamás, Nasz Dani, Beri Márkó, Juhász Viktória, Liszkai Márk, Nikosz Niki, Makovics Tina, Gódor Titanilla, Noé Dominik, Pankotai Péter, Kozma Panna, Kovács Nikoletta, Radics Zsombor.

A miutcánk.hu-n lehet jelezni, ha valakinek vagy akár önmagunknak, de legfőképp az idős embereknek segítségre van szüksége.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta