A Középsuli macsójának meggyűlik a baja kedvencével!

Rovat

Megosztás

Még egy macsónak is van amivel, pontosabban akivel meggyűlik a baja! Gondoltátok volna, hogy Bende sem tart mindent kézben? Pedig így van!  

Arról már hoztunk nektek tesztet, hogy mennyire ismeritek Bendét, és azt gondoltátok volna, hogy a Középsuli macsója imádja az állatokat? Sőt, legfőképp a kutyákat!

Amikor azt kérdezik kutyás vagy macskás típus vagyok-e, nem is értem a kérdést! Még szép, hogy kutyás! Aki ismer, ezt tudja rólam – mesélte Bende.

 

Míg szerelmi életét kézben tartja, legalábbis macsósan lavírozik a lányok között, addig kis kedvencének nem tud parancsolni. Még az olyan egyszerűnek tűnő akadályokat is nehezen veszik együtt, mint az ide hozzám!

Szerencsére van segítség!

Pippa Mattinson szerint, – aki a kutyák képzése terén több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, – sokaknak gyűlik meg a baja kedvencük viselkedésével. A segítségre szorulók legtöbbjének általában egyetlenegy, rendkívül jelentős problémája van: a kutya nem jön, amikor hívják.

Nemrég jelent meg Ide hozzám! című könyve!

A cím alapján más sejthető, hogy könyvben Pippa Mattinson pontosan erre a nélkülözhetetlen engedelmességi feladatra fekteti a hangsúlyt. Egy lépésről lépésre elmagyarázott képzési programon vezet végig számos szituáció és zavaró tényező mentén, miközben pozitív megerősítésen alapuló, hatékony technikákat mutat be.

A könyv három fontos részre oszlik: felkészülés, a behívás megtanítása, problémamegoldás. A feladatokat egyedülálló részletességgel mutatja be, a problémamegoldó fejezetek segítségével pedig semmi sincs a véletlenre bízva. A kötet jóval többet nyújt a behívás megtanításánál, részletes tájékoztatást és útmutatást ad a kutyák viselkedésével és képzésével kapcsolatban.

Nemcsak kutyásoknak, kutyaszeretőknek is ajánlott olvasmány!

Forrás: Gabo

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta