A Középsuli diákjai rettegnek a koronavírustól?!

Rovat

Megosztás

A szereplőket kérdeztük arról, hogy  mit gondolnak a Covid-19-ről azaz az új koronavírusról, mely sajnos már Magyarországon is felütötte a fejét. A válaszok elég vegyesek voltak.

ZSANI

Én eddig nem féltem a koronavírustól, most sem attól félek, hogy én elkapom, mert én még hátha le tudom győzni, viszont a szeretteimet nagyon féltem, nekik már sokkal kockázatosabb, főleg a nagyszüleimnek. Attól viszont tartok, hogy egész Magyarországra karantén vár, bezárják a nagy bevásárlóközpontokat, és karantén alatt nem kap senki fizetést, a kötelezőket viszont fizetni kell, valamiből meg kell élni.

TIBI

Én egyáltalán nem félek a vírustól! A média szerintem kicsit nagyobb pánikot kelt, mint amekkora valójában van, de ennek ellenére sem tartok tőle egy picit sem. Az immunrendszerem kifogástalan, egészséges vagyok és vigyázok magamra. A kellő higiéniai szabályokat betartom és, ha ezt mindenki betartja nincs ok aggodalomra.

BENDE

Nyilvánvalóan megrémít a helyzet, amely jelenleg a világban uralkodik. Egyenlőre itt Magyarországon biztonságban érzem magam és természetesen (mint mindenki más) odafigyelek a higiéniára. A koronavírustól pont annyira kell félni, mint bármilyen más betegségtől és mivel nem gondolkozom napi szinten azon, hogy milyen lenne más betegségben szenvedni, ezen sem töröm a fejem.

DOMINIK

Én személy szerint a vírustól nem félek. A vírus következményeitől annál inkább. Féltem a családtagjaimat, akik valószínűleg sokkal hajlamosabbak elkapni a betegséget, mint én. Emellett nem szeretném, ha Budapest vagy Magyarország karantén alá lenne vonva, mert az senkire sem lenne jó hatással, viszont más módon meg nehezen lehetne megállítani a vírus terjedését. Remélem mihamarabb találnak megoldást a problémára és nem fog több hónapon át húzódni a dolog.

A Középsuli sorozat szereplői rettegnek a koronavírustól?
Ti féltek a koronavírustól?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta