Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A Középsuli szereplői megtapasztalták, milyen, ha feketén csinálják

A Középsuli szereplői megtapasztalták, milyen, ha feketén csinálják

2016. február 2. /kedd/

Tegnap este tekintette meg Középsuli-csapatunk A szürke ötven árnyalatának paródiáját, A fekete 50 árnyalatát a premier előtti vetítésén. Csak úgy zengett a terem a nevetésünktől, alig bírtuk visszatartani azt. Középsuli című sorozatunk szereplői pedig elmondják, hogy ők hogy érezték magukat az est folyamán.

Úgy tűnik, Olivér még a filmnél is poénosabb akart lenni élménybeszámolójával:

“2016-ban az eddigi legjobb filmes élményem, ami február 1-én azért nem nagy szó, de tényleg ritkán nevetek fel sikítva egy moziban. Szerintem ez egy olyan paródia, ami jobb, mint az eredeti, bár azt sajnáltam, hogy Barbi eltakarta a kis szemét a pajzán részeknél. Szerencse hogy a moziban volt páros menü, így Barbinak nem kellett venni egy saját popcornt.”

– meséli a sorozatban rosszfiút alakító fiú.

Barbi meg is erősítette Olivér szemtakarós sztoriját:

“Nagyon tetszett a film, rengeteget nevettem rajta, bár voltak részek, ahol inkább eltakartam a szemem. Szeretem a mozit, ahol voltunk, mert könnyen megközelíthető és kellemes hely, de persze a társaság is nagyon jó volt, mint mindig.”

– meséli Barbi.

Dominik örült, hogy inkább vicces volt a film, mint szexuális jellegű.

“Nagyon jól éreztem magam a vetítésen, rengeteget nevettem rajta felhőtlenül. Viszont amennyi undor volt ebben, az kegyetlen. Sikerült belevinniük az eredeti film hangulatát, és átültetni egy inkább humoros jellegbe, és így egy hatalmas vígjátékot csináltak belőle.”

 

Esztit nemcsak a film, de a mögötte ülő furcsán nevető hölgy is boldogított.

12665690_1742641652633345_987840899_n

“Az egésznek ismét egy nagyon jó hangulatot adott az, hogy együtt mehettünk a stáb nagy részével, a filmben pedig kellemesen csalódtam, tetszett, de még jobban tetszett a kettővel fölöttem ülő néni, szűnni nem akaró, vicces nevetése.”

– meséli a sportlady-t alakító lány.

A mostanában sorozatunk története szerint Korinna körül legyeskedő Szecso úgy véli, egy-két helyen a készítők elvetették a sulykot a számára “gusztustalan” jelenetekkel.

“Nekem tetszett a film, sok olyan jelenet volt, amiben dőltem a röhögéstől, de volt azért pár olyan jelenet is, ami nekem kicsit már sok volt, túl gusztustalan viccek. Azokon kívül viszont teljesen rendben volt, én egy baráti társasággal ajánlom megnézni, semmiképp sem családdal, de haverokkal röhögni egy jót tökéletes.”

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share