Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Középsuli Zsófi is modellkedésre adta a fejét!

Középsuli Zsófi is modellkedésre adta a fejét!

Zsófi, a Középsuli sorozatunk szereplője a Diamond Models Rivercast nevű modellügynökséget választotta ki, hogy a színész- és modellszakmában kiteljesedhessen. Interjúnkból azt is megtudhatjátok, hogy miért éppen a DMR-ra esett a választása, és hogy milyen céljai vannak ezekben a szakmákban Zsófinak.

Miért jelentkeztél a Diamond Models Rivercasthoz?

Mivel a gimnazistakorom óta hostesskedem és modellkedem, így különböző ügynökségeknél, mindig szerettem új lehetőségek után nézni. A Diamond Models Rivercastot egyébként Korinna ajánlotta, aki akkor mar egy ideje velük dolgozott. Miután jobban utánanéztem az ügynökségnek a www.diamondmodels.hu oldalon, nem voltak kétségeim afelől, hogy regisztrálok-e, hiszen a cég belföldi és nemzetközi kapcsolatai remek lehetőségeket kínálnak a modellszakmában.

Milyen munkák érdekelnek? Miért?

Pályafutásom során túlnyomórészt hostessmunkáim voltak, azonban én személy szerint a modellkedés és a színészkedés területen is érdekelt vagyok.

Kiskoromban mindig szappanoperákat néztem, imádtam őket, és igazából lehet, ez az, ami a színeszi motivacióm alapjául szolgált.

A modellkedésen belül inkább a fotómodellkedés az, ami közelebb áll a szívemhez, és egyébként magasságomból adódóan, amely nem éri el a 170 cm-t, a kifutómodellek kritériumának nem felelek meg.

Kiknek ajánlanád a modellszakmát, a színészetet?

A modellszakmát mindenkinek ajánlom, aki különlegesnek érzi magát, és ezt szeretné is megmutatni a nagyvilágnak, ugyanis az illetőnek számolnia kell azzal, hogy fotói különböző platformokon megjelennek. A színeszet tekinteteben pedig fontosnak tartom megjegyezni, hogy szerintem olyanok jelentkezzenek, akik úgy érzik, azonosulni tudnak bármilyen karakterrel, még akkor is, ha az távol is áll a személyiségüktől. Mint jelen esetben nálam is. De én azt mondom, hogy mindenkinek lehetősége van, hogy megvalósítsa az álmait, csak időt és energiát kell belefektetni, valamint még elengedhetetlen az elkötelezett szemléletmód is.

“Ha úgy érzed, hogy te is modellkedéssel, színészettel vagy hostesskedéssel szeretnél foglalkozni, és csatlakoznál egy igazán jó csapathoz, jelentkezz a Diamond Models Rivercasthoz!”

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share