Ezt nézed:  / Színes / A Középsuli-szereplők furcsábbnál furcsább furcsa szokásai

A Középsuli-szereplők furcsábbnál furcsább furcsa szokásai

Megkérdeztük a Középsuli sorozatunk szereplőit, hogy vajon van-e olyan dolog, amiről tudják, hogy ők bizony másként csinálják, mint az átlag, de valahogy nekik úgy esik kezükre, nem így. Van olyan, akinek van, és van olyan is, aki pedig váltig állítja, ő teljesen természetesen. 

Julinak például nem jutott eszébe semmi olyan, amit másképpen csinálja, ő társadalmilag elfogadott normák szerint él. Dominik már más tészta. Szó szerint. Neki a pizzatésztával van valami furcsa szokása.

Dominik_01

“Szerintem mindenkinek alapvető dolog az, hogy a pizzát a közepétől eszi a széle fele haladva, de nálam ez pont fordítva van. Ez amiatt van, mert a közepe a legfinomabb, és éppen ezért én mindig azt hagyom a legutoljára”

– meséli a srácot alakító srác.

De Barbi sem él átlagos életet. Neki az ivással van valami különleges szokása.

Barbi_KS

“Féloldalasan iszok a flakonból. Valamiért én oldalra fordítom az üveg száját, felteszem azért, mert látni akarom, mi történik körülöttem, ha pedig nagy flakonból iszok, akkor nem láthatom, mert az eltakar mindent”

– magyarázza.

Olivér először értetlenkedett, aztán csak elárulta, mi különbözteti meg őt az átlagtól.

oliver

“Én értem a kérdést, csak annyira nem mászom bele mások életébe, hogy tudjam, én ezt máshogy csinálom. Szerintem amúgy alapvetően nem csinálok semmit másképp máshogy, ha minden cselekvésnek a racionalitás az alapja, akkor többé-kevésbé ugyanúgy csinálok mindent. Jó, egy dolog az kivétel, sose hordok egyforma zoknit” 

– vallja be a legvégén a rosszfiú.

A Rékát alakító Beatrix teljesen elutasítja azt, hogy be legyünk kategorizálva ilyennek vagy olyannak, szerinte mindenki egyedi, nincs is olyan, hogy átlag, habár vallja, hogy manapság mindenki ugyanazokat az úgynevezett mainstream dolgokat csinálja.

Réka_kozepsuli_2017

“Mindenki mindent máshogy csinál, nincsen átlag . Utálom, amikor így be vagyunk kategorizálva, hogy mindenki ugyanolyan. Nem, nem vagyunk ugyanolyanok, maximum van közös vagy hasonlóság. A mai világot a mainstream uralja. Mindenki mainstream dolgokat követ, visel, eszik, használ és csinál, de ez nem egy átlag. Próbálok új dolgokat csinálni, kitalálni, változtatni, de azt nehezen tudnám megmondani, hogy mitől lennék én más”

– magyarázza álláspontját a lány.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share