Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Az X-Faktor versenyzője bukik a Középsuli-lányokra

Az X-Faktor versenyzője bukik a Középsuli-lányokra

Nemrégen forgattuk le a Középsuli című sorozatunk újabb két epizódját, melynek egyikét e hétvégén már láthatjátok is a Jaggers nevű zenekar vendégszereplésével, akik a 2016-os X-Faktorból lehetnek nagyon ismerősek.

A forgatáson kiderült, hogy a zenekar frontembere, Szeleczki Dávid nagyon is odavan a Középsulis lányokért, sőt, az egyikkel nagyon közeli viszonyba kerültek már az elején.

No, nem kell semmi romantikus szálakra gondolni, de való igaz, hogy Dávid és Barbi elég hamar egymásra találtak, és barátkozni kezdtek.

“Szerintem Barbi egy nagyon vonzó, okos és intelligens fiatal lány, azonnal éreztem, hogy egy hullámhosszra kerültünk, jókat beszélgetünk, egyenesen boldoggá tesz a megismerkedésünk. Nagyon hálás vagyok a szerkesztőségnek, hogy megismerhettem őt és az egész szereplőgárdát, mert nagyon szimpatikus embereket ismerhettem meg ezáltal”

– meséli a Megasztár tehetségkutatót is, de akkor még szólóban megjárt fiú.

Barbit is megkérdeztük, hogy mégis mi ez a nagy egy hullámhosszra kerülés, és ő is vallott.

Barbi_

“Tényleg tele lett az elmúlt pár napban a Messenger-postaládám Dávid leveleivel, sokat beszélünk”

– nyilatkozta szűkszavúan szereplőnk.

Barbi azért még azt is elárulta, hogy ő már a Megasztárban felfigyelt a fiúra, de most, amikor élőben is találkoztak, le sem esett neki, hogy ő és az akkori megasztáros fiú egy és ugyanaz a személy. Emellett azt is megosztotta velünk, hogy úgy érzi, könnyen mozog az ismert emberek között, könnyen ismerkedik, bár kétli, hogy ez az ismertség miatt lenne, azt mondja, ő mindig is barátkozós típus volt, azelőtt is, hogy ő maga is ismert lett volna.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share