Ezt nézed:  / Színes / A Középsuli-szereplők kedvenc karácsonyi dalai

A Középsuli-szereplők kedvenc karácsonyi dalai

Arra voltunk kíváncsiak, hogy egy karácsonyi ünnep kellős közepén egy karácsonyi hangulat lankadása esetén mivel hangolódnak vissza az ünnepre szereplőink. Ők pedig szívesen osztották meg velünk kedvenc karácsonyi dalaik előadóit és a dalok címeit.

Zsófi

Kedvenc számom a Silent night, igazi karácsonyi klasszikus. Legjobban Miley Cyrus feldolgozásában szeretem, ugyanis a csajszinak olyan karakteres hangja van, ami még szebbé varázsolja ezt a zenét.

zsófi

 

 

Barbi

Imádom, annyira fülbemászó, annyira vidám. Szerintem az ünnepeknek is ilyeneknek kell lenniük, jó hangulatban nevetgélve kellene telniük mint Mariah száma.

Barbi4

Nem kérdeztük, hogy Barbinak a Justin Bieberrel közös vagy a szólóverzió tetszik-e jobban, de önhatalmúlag mi most a Justin-változatot tesszük ide nektek.

 

Dominik

A kedvenc karácsonyi számom most az Ariana Grandetól a Santa tell me. Alapjáraton szeretem Ariana hangját, ráadásul olyan kellemes hangzása van a dalnak. Szép karácsonyi.

Dominik

 

 

Eszti

Cascada Last Christmas feldolgozása, mert a gyerekkoromra emlékeztet ez a szám, akkora mikor még az utcán játszottunk a haverokkal a hóban.

Eszti1

 

 

Happy Tibi

Tibi1

Ha nagyon családi idillűről van szó, akkor a kedvencem a Ha elmúlik karácsony a Neoton Familiától.

 

 

A személyes kedvencem viszont az Arion, Carols Of The Bells

– teszi hozzá.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share