A Középsuli sztárjai a sportról őszintén!

Rovat

Megosztás

Lusta vagy? Itt egy kis motiváció, hogy végre megmozdulj!

A Középsuli szereplői közül sokan űztek valamilyen sportot vagy még ma is aktívak benne. Réka és Korinna nagyon szeret mozogni, megosztják veletek az élményeiteket, hogy motiváljanak Titeket:

 Réka:

Akrobatikus kosárlabdázok a Faceteamnél. Már gyerekkorom óta kosárlabdázok, de ide körülbelül május óta járok . Ez mar gyerekkori álmom volt, és most teljesült és nagyon szeretem és élvezem mind a csapatot, mind az edzéseket FACE!

161002_kozepsuli_1268_k

Korinna:

Én régen jazz balettoztam 7 évig, azt nagyon szerettem, sok versenyre jártunk, nagyon szép tartást adott a tánc. Hobbi szinten lovagolok de csak vidéken a nagyszüleimnél. Amikor egy másik érző lénnyel együtt mozogsz, dolgozol annál felemelőbb érzés szerintem nincs a világon. Jelenleg nem sportolok rendszeresen, sajnos nincs rá időm és energiám sem. Hébe-hóba el szoktam járni a barátommal kondizni, meg otthon edzek.

161002_kozepsuli_0768_k

Viszont ha abszolút nem vagy az a sportos alkat, akkor biztosan Barbival értesz egyet, aki számára nem túl fontos a mozgás:

Barbi:

Régebben sportoltam, röplabdáztam egy kevés ideig. Vannak emberek, akik stresszlevezetésnek használják a mozgást, felszabadultnak érzik magukat közben, na én abszolút nem ilyen vagyok Én szenvedek mozgás közben, nem okoz nekem semmilyen örömet, én inkább odafigyelek az étkezésemre és házi praktikákat dobok be az elhízás ellen.

161002_kozepsuli_0725_k

Abban azonban mindhárom lány egyetért, hogy Krisztosz bá tesiórái elég kemények.

A Középsuli sztárjai a sportról őszintén!
Te melyik sportot próbálnád ki az alábbiak közül legszívesebben?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta