A Középsuli sztárjai vallottak parti élményeikről a Juventuson – 3. rész

Rovat

Megosztás

Középsuli Olivér és Bende éjszakai kalandjairól már hallhattatok a Juventus RadioTours műsorában és olvashattatok is róla ITT és ITT. A cikksorozat utolsó részében Sefcsik Dominik meséli el az olvasóknak, hogy neki milyen parti élményekben volt már része.

„A siófoki Palace szórakozóhelyen valami fantasztikusan éreztem magamat. Új embereket ismertem meg, nagyon sokat táncoltam és a barátaimmal is rengeteg időt tudtam együtt tölteni.”

– mesélte nekem Dominik, aki a legemlékezetesebb pillanatait is megosztotta a hallgatókkal.

„A legemlékezetesebb pillanatom az volt, amikor bementem a táncparkettre és a tömeg szétoszlott egy kör formába és engem éljeneztek, hogy táncoljak a táncparkett közepén. Ez fantasztikusan jó érzés volt.”

– mondta Dominik.

A szórakozás mellett persze egy kicsit dolgoztak is a szereplők, hiszen közben zajlottak a forgatások, de ez Dominikot sem zavarta.

A korábbi Középsuli bulin is hasonlóan jó élményei voltak Dominiknek. Azt is elmesélte nekem a Középsuli sorozat szereplője, hogy ő nem az a tipikus partizó típus, de ha meghívják valahová, szívesen elmegy, táncolni pedig kifejezetten szeret.

 A Középsuli sorozat 4. részét ITT tudjátok megtekinteni.

Hallgasd te is a Juventus RadioTours műsorát a 103,9 MHz-es frekvencián, kedd este 19:00 órátó, Dr. Kiss Róbert Richard műsorvezetésével!  🙂

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,165RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta