A Középsulisok ezt tervezik a nyári szünetre!

Rovat

Megosztás

A vírus nagyon lekorlátozta mindenkinek a nyarát és ezzel így vannak a Középsuli szereplői is! Megkérdeztük őket, hogyan fogják tölteni az idei nyarat?!

Bende

Leginkább dolgozni fogok. Nem tervezek idén nyáron 1-2 hetes nyaralást sehol, hanem elszórva néhányszor hosszú hétvégéket kreálunk majd a haverokkal. Június végén például Ausztriába megyünk ki pár napra, de idén semmilyen nagy családos, több napos, tengerpartos nyaralás nem lesz. A baráti társasságommal nagyon örülünk a határnyitásnak, és igyekszünk majd elmenni külföldre, de csak pár napra

Zsani

Nagyon sokat fogok dolgozni, mert a sok kimaradást sajnos be kell pótolnom. Most fogom befejezni a szépségtanácsadói vizsgát, így elkezdhetek majd dolgozni sminkesként is. Külön nagy nyaralást sajnos nem tervezek, pedig nagyon szeretek utazni. Tavaly is külföldre mentem a családommal és a barátaimmal és sajnálom, hogy ez az idei nyárból kimarad.

Tibi

A vírus sajnos tönkretette a terveimet, de így is feltalálom magam! A barátaimmal fogom tölteni a nyarat. A vírusra való tekintettel inkább a kültéri programokat preferálom, mint a kerti parti, vagy a kisebb házibulik. Esetleg, ha lesznek megtartva fesztiválok az év végén, akkor arra szívesen elmennék, de szerintem ez lesz a leglazább nyaram.

Dominik

Rengeteget fogok dolgozni és sajnos nem nagyon lesz lehetőségem arra, hogy elmenjek majd nyaralni. Egy-két hosszabb hétvégét terveztek kivenni, hogy kipihenjem magam, esetleg lemenni a Balatonra, de nagy nyaralás idén nem lesz. A családdal és a barátokkal próbálok majd minél többet lenni. Az, amit a legjobban az idei nyárból sajnálok: a fesztiválok, de bízom abban, hogy jövőre már azokkal is minden rendben lesz.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta