Közös fotóval tudatták, kibékült Istenes Bence és Rácz Jenő

Rovat

Megosztás

A Sztárbox előző adása óta eltelt egy kis idő, így volt idejük a szereplőknek is lenyugodniuk és higgadt körülmények közt megbeszélni a dolgokat. A legnagyobb port kavaró vitát is úgy néz ki, sikerült elsimítani.

Arról már írtunk, milyen izgalmas meccsekben volt részük a nézőknek a legutóbbi Sztárbox által. A mérkőzést megelőzően ugyanis Istenes Bence az Instagram-oldalán közzétett sztorival haragított magára sokakat, amelyen egy kivágott kommentben rasszista jelzővel illették ellenfelét.

Azonban Rácz Jenő és Istenes Bence most úgy döntött, megbeszélik nézeteltéréseiket és úgy néz ki, sikerült is nekik. Ezt pedig nem másképp tudatták követőikkel, mint egy közös poszttal.

Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori, és ezt őszintén sajnálom. Hála Istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a bokszhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csúsztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva! Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a bokszról szól. Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni

írta posztjában Istenes Bence

Sok kommentelő bölcsnek és okos döntésnek tartotta ezt a lépést és ezt a rengeteg lájk is alátámasztja, amit a kép kapott kiposztolása óta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta