Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Közösen tetováltatott Shawn Mendes és Camila Cabello!

Közösen tetováltatott Shawn Mendes és Camila Cabello!

Az énekes rajong a tetkókért, szemben barátnőjével, aki mielőtt belépett a szalonba, még szűz volt tetoválások terén.

A sztárvilág egyik elsőszámú szerelmespárja új programot talált magának a randizásra: a tetoválást! Két napja egy tetoválószalont látogatott meg egy együtt Shawn Mendes és Camila Cabello, ahonnan mindketten egy-egy új tetkóval távoztak. A Los Angeles-i tetoválóművész, Kane Navasard stúdiójában készült el Shawn Mendes sokadik, míg barátnője első tetoválása, amiről a művész az Instán számolt be.

Shawn új tetkója egy A betű a jobb füle mögött, ami a tesója, Aaliyah Mendes nevének kezdőbetűje. A 16 éves lánnyal nagyon szoros a viszonyuk, így nem meglepő, hogy szeretett volna magára varratni valamit, ami a húgához köthető. Korábban egy rajongója rajzát tetováltatta magára a sztár, akinek testét egyre több tetkó díszíti. Úgy látszik, nála már nincs megállás!

Ezzel szemben barátnője, Camila Cabello eddig szűz volt a tetoválások terén, de barátja hatására ő is beadta a derekát. A Szerelmes Shakespeare-ből vett idézet került a kisujjára: “it’s a mystery”, amit a készítője így kommentált: “Üdv a klubban.” Szerintetek a tetoválás jó randiprogram?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share