Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Ezt nézik meg a csajok először egy fiún!

Ezt nézik meg a csajok először egy fiún!

Srácok, szerintetek mi az az 5 dolog, amit a lányok először megfigyelnek rajtatok? Hihetetlenül hangozhat, de a csajokat elsősorban nem az érdekli, milyen márkájú órát viselsz vagy, hogy a legújabb trend szerint hordod-e a frizurádat.

Ennél sokkal fontosabb és apróbb dolgok azok, amelyek megragadják a csajok figyelmét az első pillanatban!

Most eláruljuk a titkot, a lányok mit is néznek meg először egy fiún!

Szem

A szem a lélek tükre, szokták mondani és valóban helytálló lehet ez a kijelentés, ha már csak abból indulunk ki, hogy a csajok leggyakrabban a pasik szemét nézik meg először. És persze van, aki a barna szemű srácoktól indul be, másnak pedig a kékszeműek a gyengéi, de a szemszínnél sokkal fontosabb a tekintet. Ha őszinte és nyílt vagy, azt a tekinteted is tükrözni fogja, így a rendes csajoknál tuti nyert ügyed van!

Száj

Abszolút erogén zóna a száj, s persze, ha egy csaj a randik során gyakran figyeli a szádat, az egyértelműen azt jelenti, hogy csókot akar. De az első találkozás során sokkal inkább a mosolyod lesz az, amivel egy csajszit levehetsz a lábáról. Egy kedves, bíztató, vidám mosoly a legfélénkebb lányt is kezdeményezésre csábítja. Próbáld csak ki!


Kéz

Érdekes ez a kéz dolog a lányoknál, és sok srác nem is nagyon tudja hova tenni, hogy a kiszemeltjét miért érdekli az ő keze. Nos, tekintsünk el attól az alaptalan állítástól, hogy a férfiak kezének mérete arányában áll a szerszámuk méretével. Igazából arról van szó, hogy a lányok a kezeken tudják legjobban leellenőrizni, hogy egy férfi mennyire ápolt. Igen, „csak” ennyiről van szó. Hidd el, az igényesség fontosabb, mint a péniszed mérete!

Fenék

Bizony fiúk, hiszitek vagy sem, de nem csak ti fordultok meg egy-egy szépen ringó csípő után az utcán. Mi csajok persze szemérmesebben veszünk szemügyre titeket hátulról, de egy feszes fenéknek bizony nagyon nehéz ellenállnunk! Ha eddig azt gondoltad, elég a hatalmas bicepszért és a kockahasért gyúrnod, ideje utánanézned néhány farizomerősítő gyakorlatnak is!

Cipő

A saját cipőjükkel ellentétben, a legtöbb lányt nemigazán érdekli, hogy a fiújának milyen márkájú és milyen árú cipője van. Mint ahogy korábban a kezek esetében, úgy a cipő megfigyelésénél is inkább arra fókuszálunk mi, csajok, hogy a számunkra szimpatikus srác cipője mennyire tiszta, széjjel van e szakadva és egyéb „apróságok”, amik mind-mind szintén az igényességre helyezik a hangsúlyt!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share