Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Kristen Stewart bevallotta: hozzáment volna Robert Pattinsonhoz!

Kristen Stewart bevallotta: hozzáment volna Robert Pattinsonhoz!

A színésznőnek a Twilight vámpírja volt az első szerelme, akire a mai napig jó szívvel gondol.

Kristen Stewart a Charlie angyalai kapcsán rengeteg interjút ad mostanában, ahol a riporterek természetesen a magánéletéről is kérdezik. A színésznő a Twilight óta hatalmas karriert futott be és számos díjat nyert, filmbeli partnerével, Robert Pattinsonnal egyetemben, akivel évekig egy párt alkottak. A kapcsolat csúnya szakítással végződött, amikor Kristen Stewart megcsalta szerelmét az egyik forgatáson.

Azóta többnyire nők oldalán látni mindkettőjüket, de Kristen Stewart a mai napig elismerően nyilatkozik egykori barátjáról. “Ő a legjobb” – mondta, amikor kiderült, hogy a színész megkapta Batman szerepét, és nemrégiben azt is bevallotta, hogy ha úgy alakult volna, ő hozzáment volna a Pattinsonhoz.

Nem tudom. Akartam, igen. Nem vagyok valami megrögzött hagyománykövető, de ugyanakkor… Minden kapcsolat, amiben eddig voltam, arról azt hittem, hogy ő lesz az igazi – mondta a színésznő arra a kérdésre, hogy összeházasodott-e volna Robert Pattinsonnal.

 

Ha Te is szeretted az Alkonyat filmeket, olvasd el cikkünket arról az 5+1 dologról, amit eddig nem tudtál kedvenc vámpírjaidról!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share