Krúbi is a fellépők között a Fishing on Orfűn!

Rovat

Megosztás

Augusztus 25-én feláll a nagyszínpadra a hip-hop fenegyereke, a Nehézlábérzés szerzője a fellépők listáján, itt a zenei program, olvassátok!

A rendezvényt minden évben Orfűn, Baranya megye térségében tartják meg, ahová minden bérlet elkelt, de napijegyeket még lehet venni, aki eddig nem tette. Íme egy program azoknak, akik szeretnének egy hatalmasat bulizni Krúbival, Ohnody-val vagy éppen Siska Finuccsival!

Az Üllői úton, a Heaven Streeten és a Pál utcában PARCELLÁKAT árusítanak, míg a Kistehén legelőn, az Óriás téren és az Isten Háta Mögött dűlőn, valamint a Mutáns pótkempingben SÁTORJEGYET lehet vásárolni. Mindkét típusú jegy a fesztivál egész időtartamára szól, ám a teljes területre való belépésre önmagában nem jogosít fel.

Az első számú nagyszínpadon augusztus 25-től egészen 28-ig várnak titeket a Balaton partján megannyi fellépővel, melyeket az alábbi linkek olvashattok majd. A koncertezők között ott landolt a híres rapper is, Krúbi a Nehézlábérzés című slágerével vált népszerűvé még 2018. tavaszán, az énekes munkássága azóta is töretlen, így vele búcsúztathatjátok majd az idei nyár napsugarait, te is ott leszel?!

Forrás: http://www.fishingonorfu.hu/

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta