Szalay Isti megbetegedett!

Rovat

Megosztás

A mindenkor hipochonder Szalay Isti középfülgyulladást kapott, amit meg is osztott követőivel a YouTube-on, így éld túl, ha neked is hasonló problémáid vannak, íme a tippek!

Pisti külsőfül gyulladást kapott, melynek gyógyulási folyamatait végigkövethetjük legújabb videójában. Na de mik a tünetek? Dugulás, recsegés, ahogyan Isti meséli: „Hiszti van a fülemben!” Bármilyen betegségnél magánorvoshoz fordul, konkrétan a vizsgálat 22.000 Ft-ba került neki. Az orvos írt fel antibiotikumot, ami elméletileg segít, ha baj van.

Az előzmény is meg volt, a Balcsis pancsolás közben túl sokat merült kedvelt youtuberünk, ahogy elmondta,strand betegségnek is szokták nevezni ezt a fajta gyulladást, Pisti már a nyaralás alatt érezte, fájdalmai vannak. Éles nyilallás, nyomásérzékenység, volt itt minden IS! Hallójárat vizsgálat, dobüregi nyomás, garat-és orrüreg vizsgálatok, szegény Istinek ezeket kellett átélnie a doktor úrnál, aki először lefertőtlenítette a gyulladt területet, majd vattát tömködött a fülébe, ami elvileg 24 órán keresztül segíti a gyógyulást. Szem-és fülcseppet kellett alkalmaznia napokig, ami elméletileg jó ötlet, ha újra dugul a fül!

A lényeg a rengeteg pihenés, csak semmi füles, fájdalomcsillapító, ha már nagyon nem bírod tovább, és felhőtlen barátok, akik átsegítenek a nehéz napokon!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta