A “kúrólájk” és ami mögötte van!

Rovat

Megosztás

Közösségi média 2.0. Középhaladószint. Első lecke. Hogyan jelezzük a csajoknak, hogy bejönnek?

Kúrólájkolok egy jókorát

De mit is jelent ez pontosan és miért van rá szükség?

Rövid válasz: a pasik gyávák, ezért a csajokat, akikhez élőben sokszor oda se mernek menni, tetszikkel lájkolják sorra, hogy jelezzék, hogy nagyon bejön az a cicagatya a hóember mellett és lehetne valami… Ha itt elgondolkodtok, hogy mi, segítek: szex. Semmi másra nem jó ez a fajta “interakció”, minthogy megjelöljük aktuális vágyaink szexuális tárgyát. A csaj seggét vagy mellét, vagy ha jó képet csinál, mindkettőt.

Itt egy példa arra, amikor feltételezhetjük, hogy a posztolónak is csak az a vágya, hogy ezek a “lájkok” megjelenjenek!

https://www.instagram.com/p/BrYHQuHHpRt/

Hosszú válasz: a mai világban csak az számít, amit mások is láthatnak. Ergo minden csaj szétfotóshoppolja a testét és úgy rakja ki Instára meg Snapchatra, meg a többi sz..ra, hogy a srácok, sőt lányok, meg mindenki, akinek tetszik csorgathassa a nyálát rá! Ekkor jön a srác, aki életében nem látta még a csajt, jól belájkolgatja az összes képét, remélve, hogy a lájkjai felkeltik a csaj figyelmét.

A gond csak az, hogy ha ez meg is történik, a való életben való találkozás legtöbbször lehetetlen.

Ergo: marad a virtuális térben való “kúrogatás” tetszikelés formájában.

Forrás: life.hu

Sokszor a csaj se úgy néz ki, mint a képeken, meg a pasi sem.

Ha pedig itt tartunk, elgondolkodhatunk: mire is jó ez az egész? Délutáni unaloműzés? Órán sokkal jobb a Tindert meg a Badoo-t meg a hasonló alkalmazásokat csekkolgatni (szegény megboldogult Tumblr-t már meg se említem), egészen addig, amíg a csajok a virtuális térben élik ki a vágyaikat az egész világ előtt, addig megy majd a pasik részéről a lájkolgatás, a hozzászólás: De jó segged van cica!, mindenféle valós interakció helyett. Ha pedig a mátrixon kívül mégis találkoztok és csalódsz a portékában (ne legyek feszültek, a csajok is így gondolkoznak a testükről), akkor nap végén visszamehetsz nézegetni a többi bukszát a telefonodon.

 Forrás: Giphy.com

De mit is kezdhetünk ezzel?

Hiszen manapság már csak az számít, hogy “mennyire állat az autód, mekkora mellű a nőd” és ezekre mennyi lájkot kapsz. Elkorcsosult világunkban, az emberiség értelmiségének koporsájában az egyik utolsó szög lesz a kúrólájk és minden, amit okoz a fiatal generációk önképzavaros világában. Persze, ez is csak egy vélemény!

Főkép: Instagram/turi_xenia

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta