Kutyát akarsz karácsonyra? Ezzel a trükkel tuti megkapod!

Rovat

Megosztás

Egy tini zseniális önéletrajzot írt annak érdekében, hogy megkapja élete első kutyáját. Bejött!

Kayla Severi már évek óta csak egy kutyára vágyott, édesanyja azonban sorra utasította el a kéréseit – hiszen volt már a családnak két kutyája. Ő azonban nem tágított, szeretett volna egy saját kutyát is, aki csak az övé és úgy neveli, ahogy szeretné. Az egyik barátjánál staffordshire bull terrier kölykök születtek, akikbe a 18 éves lány azonnal beleszeretett. Ahhoz, hogy végre megkapja élete első saját kutyáját, kreatívnak kellett lennie, mert tudta, hogy anyukáját nem lesz könnyű meggyőznie.

A tini egy zseniális ötlettel rukkolt elő: önéletrajzot írt, édesanyjának címezve. Ebben leírja azokat a készségeket, melyek alkalmassá teszik egy saját kutya felnevelésére. Mivel egész évben keményen dolgozott, hogy lehessen egy kutyája, a pénz sem volt akadály, melyet szintén feltüntetett önmaga értékelésében:

Kedves Anyu,

Ezúton szeretném kifejezni az érdeklődésemet a felől, hogy legyen egy saját kutyám, egy 9 hetes staffy fiú. A megfelelő pénzügyi és mentális állapotban vagyok ahhoz, hogy legyen egy háziállatom. A szükséges tulajdonságoknak és képesítéseknek is birtokában vagyok ahhoz, hogy gazdi legyek. Úgy gondolom, hogy kiváló jelentkező vagyok a pozícióra.

  • Kiváló időérzékem és szervezési készségeim vannak – ami hasznos lehet egy kutya nevelésénél és mozgásigényének kielégítésénél.
  • Tele vagyok lóvéval – ami elég ahhoz, hogy fedezze a kutyatartás költségeit.
  • Én vagyok a kedvenc lányod.
  • Ünnepélyesen megesküszöm a sajttortára és más szent dolgokra is, hogy átgondoltam a kutyatartással járó felelősségeket – idő, kiadások.
  • A legjobb tulajdonságaim, hogy nagyon tudok szeretni és kedves vagyok – téged nagyon szeretlek, de ezt a kutyát is nagyon szeretem.

Köszönöm, hogy rászántad az időt a jelentkezésem elolvasására, remélem, hamarosan hallok felőled.

Üdvözlettel,

Kayla Severi (a kedvenc lányod)

Kayla ezen kívül egy kisebb kutatást is végzett, hogy statisztikákkal is alátámassza édesanyjának, milyen előnyei vannak a kutyatartásnak. Leleményességének köszönhetően megkapta, amire vágyott, és a kutya már az ő kis kedvence. Töltsd ki tesztünket és tudd meg, milyen háziállat való neked!

Te is szeretnél kutyát? Szavazásunkban elmondhatod, hogyan próbáltad vagy próbálnád rávenni a szüleidet erre!

Kutyát akarsz karácsonyra? Ezzel a trükkel tuti megkapod!
Te mivel vetted rá a szüleidet, hogy lehessen egy saját kutyád?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta