Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Kutyát akarsz karácsonyra? Ezzel a trükkel tuti megkapod!

Kutyát akarsz karácsonyra? Ezzel a trükkel tuti megkapod!

Egy tini zseniális önéletrajzot írt annak érdekében, hogy megkapja élete első kutyáját. Bejött!

Kayla Severi már évek óta csak egy kutyára vágyott, édesanyja azonban sorra utasította el a kéréseit – hiszen volt már a családnak két kutyája. Ő azonban nem tágított, szeretett volna egy saját kutyát is, aki csak az övé és úgy neveli, ahogy szeretné. Az egyik barátjánál staffordshire bull terrier kölykök születtek, akikbe a 18 éves lány azonnal beleszeretett. Ahhoz, hogy végre megkapja élete első saját kutyáját, kreatívnak kellett lennie, mert tudta, hogy anyukáját nem lesz könnyű meggyőznie.

A tini egy zseniális ötlettel rukkolt elő: önéletrajzot írt, édesanyjának címezve. Ebben leírja azokat a készségeket, melyek alkalmassá teszik egy saját kutya felnevelésére. Mivel egész évben keményen dolgozott, hogy lehessen egy kutyája, a pénz sem volt akadály, melyet szintén feltüntetett önmaga értékelésében:

Kedves Anyu,

Ezúton szeretném kifejezni az érdeklődésemet a felől, hogy legyen egy saját kutyám, egy 9 hetes staffy fiú. A megfelelő pénzügyi és mentális állapotban vagyok ahhoz, hogy legyen egy háziállatom. A szükséges tulajdonságoknak és képesítéseknek is birtokában vagyok ahhoz, hogy gazdi legyek. Úgy gondolom, hogy kiváló jelentkező vagyok a pozícióra.

  • Kiváló időérzékem és szervezési készségeim vannak – ami hasznos lehet egy kutya nevelésénél és mozgásigényének kielégítésénél.
  • Tele vagyok lóvéval – ami elég ahhoz, hogy fedezze a kutyatartás költségeit.
  • Én vagyok a kedvenc lányod.
  • Ünnepélyesen megesküszöm a sajttortára és más szent dolgokra is, hogy átgondoltam a kutyatartással járó felelősségeket – idő, kiadások.
  • A legjobb tulajdonságaim, hogy nagyon tudok szeretni és kedves vagyok – téged nagyon szeretlek, de ezt a kutyát is nagyon szeretem.

Köszönöm, hogy rászántad az időt a jelentkezésem elolvasására, remélem, hamarosan hallok felőled.

Üdvözlettel,

Kayla Severi (a kedvenc lányod)

Kayla ezen kívül egy kisebb kutatást is végzett, hogy statisztikákkal is alátámassza édesanyjának, milyen előnyei vannak a kutyatartásnak. Leleményességének köszönhetően megkapta, amire vágyott, és a kutya már az ő kis kedvence. Töltsd ki tesztünket és tudd meg, milyen háziállat való neked!

Te is szeretnél kutyát? Szavazásunkban elmondhatod, hogyan próbáltad vagy próbálnád rávenni a szüleidet erre!

Kutyát akarsz karácsonyra? Ezzel a trükkel tuti megkapod!
Te mivel vetted rá a szüleidet, hogy lehessen egy saját kutyád?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share