A kutyus, akinek mind a négy lábát amputálták

Rovat

Megosztás

Brutus nem mindennapi kutyus. Egy két éves rottweiler, akinek sokáig nem jutott ki a törődésből és a szeretetből, és elvesztette mind a négy mancsát. Az élet szerencsére olyan emberekhez sodorta, akiknek köszönhetően a tragikus sorsú kutyus élete jobbra fordult, és az élete végtagok nélkül sem korlátozódik a szőnyegre és a négy fal közé.

Brutus a sok időt töltött odakint a fagyos időben, és emiatt sajnos mind a négy mancsát amputálni kellett, amit sajnos először a kutyus “gazdái” saját maguk próbáltak meg.

A kolorádói Loveland-ben akadtak Brutusra azok a jótevők, akik adománygyűjtéssel szerezték meg a szükséges összeget a kutyus műtétjére, és arra a négy művégtagra, amivel Brutus ma már járni és szaladni is képes. A kutya új tulajdonosa, Lara Aquilina egyetlen percre sem mondott le az állatról, és mindent megtett azért, hogy Brutus megkapja a szükséges kezeléseket. A mai napig segíti és szereti őt, és együtt tették meg a gyógyulás felé vezető hosszú utat.

http://www.youtube.com/watch?v=VODb8Qw4av8

A hat hónapos rehabilitációnak, és a folyamatos fizikoterápiának köszönhetően Brutus nemsokára már a többi kutyussal is tud majd játszani, de egyelőre még szoknia kell az új végtagokat.

Ha kíváncsi vagy Brutusra, a Facebookon is tudod követni.

Fotók: iflscience.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta