Kylie Jenner óriási botrányt kavart azzal, hogy pénz kért rajongóitól

Rovat

Megosztás

Kylie Jenner az egyik legismertebb megagazdag szupersztár, összvagyona nagyjából 900 millió dollár körül mozog. A világ egyik legfiatalabb „majdnem” milliárdosa bár elképesztően vagyonos, mégis a közösségi médiában kért pénzt, méghozzá Samuel Rada számára, aki a sminkese volt.

A balesetet szenvedett férfin agyműtétet kellett elvégezni. A lábadozás, a felépülés hosszú ideig tart majd és igen nagy költségekkel jár. A család egy adománygyűjtő oldal segítségével 120 ezer dollárt szeretne összegyűjteni, ebben próbált segíteni nekik a híresség.

“Sam nagy műtéten esett át, Hosszú út áll a gyógyulás előtt.” – olvasható a Rauda család üzenetében a GoFundMe oldalon.

„Aki ismeri Sámuelt, az tudja, hogy ő a legszerethetőbb és legkedvesebb ember, akivel valaha találkozhatott! Nagy a szíve, és nem habozik segíteni a rászorulókon.” – írta a család.

A multimilliomos sztár a közösségi médiában tette közzé az adománygyűjtő oldal linkjét is és arra kérte rajongóit segítsenek a férfin.

“Tudom, hogy sokan szeretik őt. Az adományaitok segíteni fogják a családot az orvosi kiadások és a jövőbeni költségek fedezésében. Kérlek, ne feledjétek, hogy bármilyen összegű adomány nagy segítség a családnak.” – írta Kylie Jenner.

A felhívása óriási botrányt kavart, hiszen nem azt a reakció érkezett az emberektől, amire számított.

A rajongók egyenesen pofátlannak nevezték a dúsgazdag celebet. Szerintük ugyanis nem szabadna arra kérnie az embereket, hogy adományozzanak, tekintve, hogy a híresség gond nélkül, egyedül ki tudná fizetni a családnak a teljes összeget.

“Az a tény, hogy Kylie Jennernek például olyan pénztárcái vannak, amelyek többe kerülnek, mint közeli barátja sürgősségi agyműtétje, és ennek ellenére szegény embereket kér, hogy adakozzanak a Go Fund Me oldalára …. Ez több, mint felháborító “- írta egy ember a Twitteren.

“Kylie Jenner a gyermekének 15 000 dolláros kézitáskát vásárolt, de pénzt kér a rajongóitól? Gusztustalan” – bírálta egy másik Twitter-felhasználó.

A híresség nem verte nagydobra, de ő sem maradt tétlen. 5000 dollárt, valamivel több mint 1 500 000 forintot adományozott volt sminkesének. A március 22-i adatok szerint már közel 100 000 dollár, azaz 30 000 000 forint gyűlt össze.

,,Szeretnénk legőszintébb köszönetünket kifejezni mindenkinek, aki adakozott vagy imát küldött Sámuel támogatására. Érezzük a szeretetet, a gyógyulásért küldött imákat nagyra értékeljük. Felemelő látni, hogy Sam nemcsak a mi életünkbe hozott fénysugarat, hanem sokaknak szerte a világon. Egy hét telt el Sam balesete óta. Nem volt könnyű. Eközben Sam rendületlenül folytatja a harcot és minden pillanatban megmutatja azt, hogy milyen erős is valójában” – írta a család.

Képek: Twitter, Forrás: Világszám

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta