A lakótársak öt legelviselhetetlenebb fajtája

Rovat

Megosztás

Előző cikkünkben bemutattuk nektek egy videón keresztül, hogy milyen kellemetlen szituációkat szülhet az, ha összeköltöztök valakivel. Ha már a hócipőd tele van a lakótársad furcsa szokásaival, akár kategorizálhatod is őt e furcsa és olykor zavaró szokásoson keresztül. Így talán könnyebb lesz elviselned.

A Rém

Bárhová mész a szobában, érzed, hogy bámul. Mi az égért néz? Mi van rajtad? Megkérdezed tőle, hogy mizu? Ő pedig válaszol: semmi.

Lassan paranoiddá válsz miatta, mert már másokról is azt gondolod, hogy csak téged néznek. Persze, tudod, hogy egy ász vagy, szegény pedig nem az. Kérhetne tanácsokat is tőled, hogy szerezzen magának barátod, mert ezzel a beteges bámulással tuti, hogy nem fog.

Nagyon zavaró, hogy ennyire furcsa az ember, de most mit csinálj, a szemét nem nyomhatod ki! Kénytelen leszel kéretlenül is tanácsolni neki, hogy keressen más hobbit.

Akinek hasonló az alvásigénye az állatokéhoz

Van, aki a kakassal kel. Te még boldogan aludnál, ő pedig csak csörög, csak csattog. Ahogy vágja ketté a zsemléjét az életlen késével, olyan érzésed van, mintha a fejedet fűrészelné szét.

nightowl

A másik véglet az éjjeli bagoly. Még hajnal 3-4 körül is huhog. Veri a billentyűzetet, megéhezik kettőkor. Azt hiszi, hogy már alszol, így lelkiismeret furdalás nélkül dobálja a galambokat, te pedig csak csendben haldokolsz belül.

A komposztáló

Igaz, hogy nagy eséllyel egy kisebb lakáson vagy egy még kisebb kollégiumi szobán osztoztok, de ő mégis úgy gondolja, hogy egy farmon él.

A kukát használja silóként, amibe beledob mindent, amit csak talál. Már előre tudod, hogy a kuka tartalma előbb vagy utóbb életre fog kelni.

A kajáját csak jó esetben dobja ki a silónak kinevezett kukába. Rosszabb esetben beérsz vasárnap a közös szobába és gyomorforgató büdöset érzel. Benézel a szemetesbe, nincs ott semmi. Benézel a hűtőbe, ott sincs semmi. Jössz-mész, aztán egyszer csak felfedezel egy dobozt valami rothadó párizsi cafattal, ami eddig a hűtőben volt, de mivel ott már igencsak büdösödött, jó képességű lakótársad kirakta a hűtő mellé és illatosítónak tervezte használni. Hánysz egyet, aztán jól letolod, mert ez így nem mehet tovább.

7nTnr

A szexkazán

Jobb esetben elhajt téged, amikor szexuális aktust kíván létesíteni egy pár órája megismert egyeddel. Rosszabb esetben nem kifejezetten zavarja, hogy te is ott vagy. Mindig úgy csinál, mint aki azt hiszi, hogy te már alszol, még akkor is, ha köszönsz, amikor bejönnek.

Reménykedsz, hogy legalább a társában legyen annyi, hogy zavarba jöjjön látványodtól. Nincs. Valóban van az az alkohol, amitől minden gátlásukat levetkőzik az emberek.

Elkezdik. Te csak nézel jobbra, nézel balra. Nem tudod, hogy most mozogj, vagy beszélj, vagy kezdj el ordítozni. Pisilni is kell. Nagyon zavaró. Miért nem hagyják már abba? Végre, vége. Most pedig döntsd el, mikor állsz fel, hogy kimenj a mosdóba.

A horkoló

Drága lakótársad tényleg nem tehet róla, hogy őt horkolással áldotta meg a természet, téged pedig vele. Nem akarsz horkolni, de csak azért is szívesen „megtanulnád”, hogy megmutathasd neki, hogy mit érzel te, amikor ő már alszik, te pedig csak szeretnél.

Hiába szólsz neki, csak megbántod, mert úgy sem tud mihez kezdeni a helyzettel. Oké. Vettél neki horkolásgátló órát, csipeszt az orrára, de még mindig semmi.

A legjobb, amit tehetsz, hogy veszel egy füldugót saját használatra, és megpróbáljátok úgy összehangolni az alvásotokat, hogy te feküdj le előbb, ő pedig csak utánad. Ha nem sikerül, ezt a néhány alkalmat még kibírod, amíg együtt vagytok. Gondolj arra, ennél már csak jobb lehet 🙂

Foto: http://applejack.ponychan.net/, http://uniqueinfinities.files.wordpress.com/, http://i3.kym-cdn.com/,

www.sondrakistan.com, iambrony.steeph.tp-radio.de, imgkid.co

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,184RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta