Lássuk, mit tud az Ágymozi

Rovat

Megosztás

Jöttünk, láttunk, jól éreztük magunkat és nem bántuk meg, hogy kipróbáltuk. November utolsó, kissé nedves és hűvös  hétvégéjét az ágymozizás tesztelésének szenteltük.

Péntek 21 óra. A Buda Entertainment and Gastro bejáratánál 4-5 biztonsági őr érdeklődött hová tartunk. Elmondtuk, hogy mi bizony az Ágymoziba, miközben körülöttünk sok kiöltözött ember beszélgetett. Az ajtóval szemben lévő mozgólépcső után jobbra fordulva még mindig bizonytalanul haladtunk utunkon, majd végre megláttuk a jegy pénztárat. Megvettük két személyre szóló, nem az eddig legolcsóbb mozijegyünket, majd érdeklődtünk merre is van az arra, mert mi csak két nyuszinak öltözött lányt láttunk és a kintinél is több elegáns embert. Összefutottunk egy ismerőssel is, aki felvilágosított minket, hogy a nyuszis magazin 15. születésnapját ünnepelik épp.

A moziba vezető út ezen a bizonyos szórakozóhelyen át vezet, kicsit kényelmetlenül is éreztem magam a télikabátomban és csizmámban a sok koktélruhás hölgy mellett. A terem végéhez közeledve egy lépcsőn kell még lesétálni, ahol jobbra egy ajtó jelzi, hogy itt a mozi. A rendezvény miatt nem volt büfé, inni pedig nem vittünk magunkkal, mert elvileg nem lehet. Kicsit izgultam, hogy szomjan halok, de elképzeltem magam napokig a sivatagban sétálva és megnyugodtam, hogy kibírom ezt a két órát víz nélkül, lehetne rosszabb is.

sivatag

Egy kedves hölgy terelt minket az ágyunk felé, aminek birtokba vétele előtt az első lépés cipőnk levétele. Tartottam tőle, hogy nagyon puha lesz a párna és pillanatok alatt elalszom, de kellemes csalódásban volt részem. A párnák pont kényelmesen tartották a hátam, fekve és félig ülve is megtaláltam a megfelelő pozíciót a film nézéséhez. Boldog voltam, hogy nem fekszik senki mellettünk, a moziban sem ülök szívesen ismeretlen ember mellé. A kényelmem érdekében a barátaimmal szívesebben szállok könyökharcba a támaszért, ellentétben egy idegennel. Aztán mégiscsak jöttek ketten…felénk…a szomszéd ágyra…

photo

 

Megúsztam! Épp elég messze volt a másik pár ahhoz, hogy ne másszunk egymás intim szférájába. Micsoda öröm volt! A filmet régóta vártam már, nem is okozott csalódást. A halkabb jeleneteknél hallatszott a zene kívülről, amit akár élveztem is volna, ha az ajtó másik oldalán vagyok.

A vetítés után szaladtunk a Bécsi útra, hogy kifaggassunk egy pár filmnéző társunkat hogyan érezték magukat. Szép számú látogatót megkérdeztünk. Ők is hallották a zenét és hiányolták a rágcsát és a mannát. Volt aki picit fázott, de összességében elégedettek voltak.

Másnap ismét elmentünk a helyszínre. Újra buli készülődött. Mivel időben odaértünk, tudtunk egy pár szót váltani a személyzet egyik tagjával, akinél a látogatókról informálódtunk. A nemrég nyílt moziban még nem volt precedens semmilyen extremitásra. Egy pár sem próbálkozott még szexuális együttléttel és senki nem érkezett még pizsamában, kispárnával a kezében.

A takarításról azt olvastuk, hogy egy óra van rá, de akárhogy számoltunk a két film közötti fél óra, nem egy óra. Segítőkész kolléga beavatott, hogy több fős személyzet tisztítja a párnákat, a lepedőket és a könyöktámaszokat, így elegendő az idő a gyors fertőtlenítésre.

A takarítással és eddigi tapasztalatokkal kapcsolatos ismeretek megszerzése után lassan nyíltak is a kapuk. Sajnos nem volt szerencsénk, mert a csapat egyik fele az utcára sereglett, a másik fele vissza a szórakozóhelyen át a pénztár felé. Az utcáról sikerült visszaszaladnunk az épületbe, így még interjúvoltunk bent is. Ezen a napon is próbáltuk összeszedni a kedveltebb, illetve a kevésbé kedvelt oldalait az ágymozizásnak. Néhány bátor alanyunk a kamera előtt is hangot adott véleményének.

https://www.youtube.com/watch?v=s-SftM3Clko

 

Végül úgy gondoltuk egybegyúrjuk véleményünket a többiekével, melyet az alábbi táblázatban osztunk meg veletek:

Képkivágás

 

Képek forrása: yt3.ggpht.com, i1.sndcdn.com, budaeg.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta