Valentin-napi Páros Teniszverseny

Rovat

Megosztás

„Szeressük egymást gyerekek” mottóval  ismét megrendezésre kerül február 14-én a Valentin-napi Páros Teniszverseny, a Tabáni Tenisz Centerben. A vándorserlegért ezúttal  4 csoport száll versenybe: a politikusok, a sztármenedzserek, az újságírók és barátaik és a művész-sportolók válogatottjai.

A tavalyi versenyen a művész-sportolók csapata győzedelmeskedett, Hajas László, mesterfodrász vezetésével. A csapat idén is megtesz mindent, hogy megtartsa helyezését.” Megnyerni valamit könnyű, de megtartani annál nehezebb” – mondta Hajas László, a XVII. Valentin-napi Páros Teniszverseny sajtótájékoztatóján.

Hajas

A verseny után az ellenfelek baráti kézfogással folytatják ezt a jeles napot egy ünnepélyes vacsora és díjátadó keretében. A borárverés sem maradhat el, melyen 6 csodabor kerül sorsolásra. A verseny idén is karitatív jellegű, a felajánlásokat az Afrikai-Magyar Egyesület számára ajánlják fel.

A teniszezők között idén részt vesz Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Dr. Fazakas Szabolcs EU-s képviselő, Temesvári Andrea,  Roland Garros nyertes, hatszoros Európa-bajnok teniszezező, Kapros Anikó és Marosi Katalin, többszörös magyar bajnok teniszezők, Szabó Bence, kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, MOB főtitkár, Nébald György, olimpiai bajnok kardvívó, Hajas László mesterfodrász, a művész-sportoló válogatott csapatkapitánya, Megay Róbert a sztármenedzser válogatott csapatkapitánya lesz és B. Tóth László, az újságíró és barátai válogatott csapatkapitányaként.

fot_ 1

A sajtótájékoztatón kihirdetésre került a mérkőzések sorrendje is, amely a következők szerint alakul: Az első kör legelső mérkőzését az újságírók csapata a politikusok csapatával játssza. A második mérkőzés a művész-sportolók és a sztármenedzserek között zajlik majd. A második kör első mérkőzése a politikusok és a sztármenedzsereké, a második mérkőzés pedig a művész-sportolók és az újságírók között folyik. A harmadik körben az újságírók a sztármenedzserekkel, majd a politikusok a művészsportolókkal játszanak.

A Február 5-én, a Búsuló Juhász Étteremben megrendezett sajtótájékoztatón az elhangzott információk mellett az ellenfelek egy kellemes ebéd elfogyasztás közben osztották meg egymással, hogy hogyan készülnek a megmérettetésre. Ezzel bizonyítva, hogy nem ellenségek összecsapására, hanem baráti játékra számíthatunk Valentin-napon. Úgy tűnik, a hangulat már most megalapozott. Izgatottan várjuk, hogy beszámolhassunk az eredményekről is!

 

Fotó: pinterest

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta