Lászlónak nehéz összeegyeztetni a focit és a tanulást – Ki legyen a Középsuli új szereplője?

Rovat

Megosztás

Mindjárt itt az idő, és a ti szavazataitok alapján el fog dőlni, ki legyen a Középsuli sorozat új szereplője! Megpróbálunk nektek segíteni ebben a nehéz döntésben, és több rovatunkban is bemutatjuk nektek a srácokat. A Suli rovatban most ismerkedjetek meg Lászlóval!

Vannak távlati terveid a focival?

Igen, mindenképpen profi labdarúgó szeretnék lenni, és ha ez teljesül, akkor a legnagyobb álmom válna valóra. Az már csak tetőzné az örömömet, ha mindezt külföldön tudnám megvalósítani.

Hogyan tudod összeegyeztetni a sportot és a tanulást?

Ez nagyon nehéz, de eddig úgy oldottam meg, hogy amikor hazajöttem a suliból ettem, utána az edzésig tanultam, és amikor hazajöttem az edzésről akkor fejeztem be, ami elmaradt.

Ha te lennél az edződ, mit tanácsolnál magadnak?

Azt,hogy soha ne adjam fel és mindig álítsak fel magamnak célokat és azt próbáljam felülmúlni és persze arra torekedni,hogy a legjobbat nyújtsam meccsen illetve edzésen.

A sorozatban hogyan hódítanád meg Esztert, a sportos csajt?

Hát mindenképpen elkezdenék vele beszélgetni elősször a sportról utánna elérném,hogy tudja az összes fiú, Eszter az enyém. Utána már a stílusomhoz hasonlóan meghódítanám viszonylag gyorsan, és magamba bolondítanám a jó szövegemmel, a magabiztosságommal, és a humorommal. Ezután az érzéki beszélgetések jönnének és bumm már az enyém is a csaj.

Ha az iskolai ünnepségen neked kellene alakítanod Petőfi Sándort, milyen karakterként formálnád meg?

Egy nagyon határozott, jó benyomást keltő figurának formálnám meg, miközben ő a való életben kissé törékeny és nyüzüge ember volt.

Te kire szavazol a jelöltek közül?

A szavazatok lezárásának ideje:

2015.08.09. /vasárnap/

A Középsuli sorozat jelöltjeire ITT tudsz szavazni!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta