Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Latyi kiszáll – Meghökkentő hírt közölt a Stolen Beat!

Latyi kiszáll – Meghökkentő hírt közölt a Stolen Beat!

A Stolen Beat neve a 2018-as X-Faktornak köszönhetően vált ismertté a nagyközönség számára. Latyák Bence és Búzás Bence egészen a döntőig jutottak el. Tegnap meglepő tényt közöltek Instagram-oldalukon, mely sokakat tölthet el szomorúsággal, örömmel, esetleg vegyes érzelmekkel. 

A fiúk a duót érintő változásokról számoltak be. Jó hír, hogy sikerült összehozniuk egy egész zenekart, a rossz hír viszont az, hogy Latyák Bence úgy döntött, tanulmányai miatt kiszáll a zenekarból. Búzás Bence az újonnan összeállt zenekarral folytatja tovább, visszavárva Latyák Bencét.

Olvassátok el a bejegyzést!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sziasztok kedves Sztólönbít rajongók!  Érkeztünk nektek mára egy hatalmas bejelentéssel….🍍🔜😵 Amint megtudhattátok nagyon sok interjúból, régi nagy álmunk volt az, hogy kis csapatunk egy igazi nagy zenekarrá alakuljon olyan lelkes tagokkal, akik imádnak zenélni és iszonyatosan jól is zenélnek. Az élőshow után neki is láttunk a feladatnak és úgy tűnik, hogy összeszedtük azokat a „véresszájú” zenészeket, akik a legmegfelelőbbek a feladatra. De sajnos minden jóval együtt jár a rossz is. Sajnos Latyi úgy döntött, hogy nem tud eleget tenni a zenekar működéséért a továbbtanulás és a vidéken való tartózkodása miatt. Eléggé rosszul érintette a hír a csapatot és nagyon sajnáljuk, de tiszteletben tartjuk Bence döntését! Köszönöm Bence az eddigieket Neked! Hálás vagyok neked az elmúlt időszakért! Mindig visszavárunk majd a zenekarral hogyha lesz rá időd!❤Viszont a mi fő célunk továbbra is az,hogy a zenénkkel megörvendeztessünk Titeket és ezt a közeljövőben a NAGYSZÍNPAD versenyen fogjuk megtenni!😵😵Számítunk rátok a továbbiakban is!❤ (A nyilatkozat felhasználása engedélyköteles:banki.judit@bjs.hu)

Stolen Beat Official (@stolenbeathivatalos) által megosztott bejegyzés,

Kiemelt kép: Facebook