Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Tinilányokat vettek őrizetbe egy bankrablás miatt Amerikában

Tinilányokat vettek őrizetbe egy bankrablás miatt Amerikában

Egy massachusetts-i bankot fosztottak ki a tinédzserek, akik 14 és 15 évesek voltak. Messzire azonban nem jutottak, hiszen a menekülésre használt autót gyorsan lenyomozták a rendőrök.

New England Patriots pulóverben sétált be a massachusetts-i Fall River egyik bankjába egy 14 éves lány múlt héten, amikor pedig odalépett az ügyintézőhöz, nagy meglepetést okozott. A tinédzser ugyanis nem a pénzügyeit ment intézni, hanem egy cetlit csúsztatott át a banki dolgozónak, amin közölte, hogy ha nem adja át a készpénzt, akkor mindent felrobbant és mindenkivel végez. Az NBC 10-nek nyilatkozó informátorok szerint testtartása azt tükrözte, mintha szorosan tartana, vagy  rejtegetne valamit.

A BayCoast bank ügyintézője átadott neki egy meg nem nevezett összeget, ami után a lány távozott az épületből, majd átment az út túloldalára, ahol beszállt egy  Toyota Camryba. Az autót egy 15 éves lány vezette. Messzire azonban nem jutottak, hiszen a biztonsági kamera és a térfigyelők felvételei alapján a rendőrök gyorsan lenyomozták őket, majd letartóztatták a lányokat egy közeli címen. Fegyvert ugyan nem találtak náluk, mégis fegyveres rablásért vonják majd őket felelősségre. Az NBC 10 News szerint az sem kizárt, hogy szökésben vannak, mivel az a ház, ahol elfogták őket, nem a lakhelyük volt.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share