Leforgattuk a Középsuli következő részét!

Rovat

Megosztás

Június 7-én, vasárnap forgattuk le a Középsuli sorozatunk következő részét is, mely június 18-án fog megjelenni oldalunkon. A forgatás jó hangulatban és nagy melegben telt, sok poén született, melyet az előre megírt forgatókönyvön kívül szintén sikerült a sorozatba beleépíteni.

Délelőtt 11-kor indult a forgatás, tornatermi jelenettel kezdtük. Bizonyára már mindenki várja, hogy hogyan folytatódik a cselekmény, mely az első részben Eszti és Bende kézfogásával zárult. Egészen este 19-ig ott voltunk, és keményen toltuk a jeleneteket. Annyit elárulhatok, hogy a forgatási órák nem teltek el pofozkodás nélkül sem, mindösszesen két pofon fog csattanni a sorozatban, melyeknek kivitelezője egy igazán erős és belevaló lány volt, aki látszólag rendkívül élvezte a helyzetet. Olyannyira élvezte, hogy muszáj volt többször is felvenni azt.

Rengeteg kérdésre kaphattok majd választ a következő epizódban:

Most akkor Eszti és Bende együtt vannak? Mi történik a hirtelen meggazdagodott Rozival? Vajon a diákok jobban teljesítenek a felelésben a következő részekben? Vajon Barbi az új lány sikeresen beépül a csapatba? Hogyan folytatódik Krisztosz bá’ terrora?

Középsuli - Forgatás
Szerinted Bende és Eszti együtt járnak?

Újabb izgalmas sztorival, újabb szereplőkkel lepi meg a Középsuli.hu az olvasóit/nézőit.

Középsuli – Június 18.

https://www.youtube.com/watch?v=lKw4Gd9cv-s

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta