#LeftShark – köszönjük Super Bowl!

Rovat

Megosztás

Megszületett egy újabb mém, mely tarol a világhálón. Sokak számára érthetetlen e nagy siker, nekünk viszont nagyon bejön. Ez a mém a LeftShark, azaz a bal cápa. Hallottál már róla? Nos, ha nem, nézd meg, hogyan született.

Majdnem egy hete volt a Super Bowl bajnoki döntője, mely minden évben megmozgatja a világot. A legnézettebb TV műsor a földgolyón, négy órára a képernyő elé szegezi a kíváncsi nézőket, akiket az amerikaiak nem hagynak a szünetek alatt sem unatkozni, ezért különböző műsorszámokkal szórakoztatják őket. Olyan reklámokat is sugároznak ilyenkor, melyekre az ügynökségek már egy éve készültek. Spórolniuk sem árt a nagy eseményre, mert idén például egy harminc másodpercnyi spot négy és fél millió amerikai dollárba került.

A stadionban ülő tömeg sem maradhat izgalmak, és élmények nélkül, ezért a szünetekben tizenöt perces minikoncertekkel fellépő sztárok szórakoztatják őket. Ebben az évben Missy Eliot és Lenny Kravitz mellett Katy Perry volt az, aki lehetőséget kapott, hogy énekeljen a közönségnek.  Innen indult el ez az őrület, melyről írunk nektek.

Katy Perry két táncos cápát vitt fel maga mellé a színpadra, de az egyiknek a vastag cápajelmez miatt sajnos nem volt teljesen százas a hallása, ezért össze-vissza mozgott a zenére, de véletlenül sem ritmusra, és még a koreográfia egyes részleteit is elfelejtette. Az imádnivaló bal oldali cápát már a műsor vége előtt “szájára vette” az internet népe. Két nappal később a #LeftShark minden idők második legtöbbet használt hashtag-je lett Twitteren.

https://www.youtube.com/watch?v=CjzOoSAuJYk

 

Igazán nem kellett sok idő, hogy a mémgyártó emberkék is aktivizálják magukat, és beizzítsák fantáziájukat, melynek végeredménye minket nagyon szórakoztat 🙂

 

 

Foto: mundodastatuagens.com.br, cdn0.vox-cdn.com, lookhuman.com, cdn4.nwgimg.com, nyppagesix.files.wordpress.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta