A legborzalmasabb nyári diákmunkák

Rovat

Megosztás

Diákmunkát keresel a nyárra de nem tudod, hova kéne menni? Szeretnél sokat keresni, jól érezni magad, de nem tudod, merre menj? Íme, néhány vélemény, ami segíthet neked kizárni, hova nem szabad menni!

” 16 évesen egy palagyárban dolgoztam. Selejtes palákat javítottunk ki. Annyi volt az elvárás, hogy eladható legyen. 8  órát kellett dolgoznunk és mindenki csak a szünetet várta, lopták a napot, dolgozni nem szerettek és én sem éreztem jól magam. A munka után olyan mocskosak voltunk, hogy a zuhany alatt alig tudtuk levakarni. Nem szerettem ott dolgozni.” (Petra 18)

Hullampala_kup_es_40x40_es_szabvanypala_986715810002

 

” Egy bevásárló központban, promóciós munka keretében, több oldalas szerződésekkel kellett rohangálnunk a bolt területén, a feladat szó szerint az volt, hogy keressünk “gyökereket”, akik gondolkodás nélkül aláírnák a szerződést, ami egy vásárlói kártyát jelentett számukra.” (Betti 17)

Forrás: lotusadvisors.com
Forrás: lotusadvisors.com

 

“Gyorsétteremben, pult mögött dolgoztam “betanulóként”, ezért még a wc-t is nekem kellett kitisztítanom, ráadásul ugyanazzal a szivaccsal, amivel a pultot letöröltem. Pár napig bírtam… ” (Csilla 16)

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

 

“Esti recepciósként dolgoztam, ahol a porta egy garázsban volt. Egy vendég, szobát szeretett volna foglalni, és olyan címet kapott, ami már foglalt volt, ezért 1 km-el távolabb kapott csak helyet. Ezért nekem panaszkodott. Előfordult, hogy a takarítónők nem végezték el megfelelően a munkájukat, és nekem kellett helyettük beágyaznom, takarítanom a vendégek után… ” (Lotti 17)

Forrás: imgarcade.net
Forrás: imgarcade.net

 

” Egy gyümölcsöskertben kellett gyümölcsöt szednünk, végig hajolgatnunk kellett 06.00-14.00-ig, a munkaidő nem volt rugalmas, és annyira leszívott, hogy a végére teljesen kiszáradtam. Olyan is volt, hogy leégtem a durva napsütéstől. Nem szerettem, csak a pénzért csináltam.” (Ádám 15)

Forrás: emlak.mitula.com.tr
Forrás: emlak.mitula.com.tr

 

“18 évesen egy hotelben voltam recepciós, ahol értetlen és bunkó emberek reklamáltak, hogy nincs elég napágy… Ha ennél több lenne, akkor a medencékben is napágy lenne víz helyett! Téli, éjszakai fürdőzésre rendszeresen járó, hölgy vendégek összehánytak mindent, vizes ruhákban, mezítláb császkáltak… Volt, hogy mentőt kellett hívnom. Előfordult, hogy verekedtek a parkolóban, egy pasast 6 rohamrendőr fogott le. Az ilyen jellegű intézkedéseket nekem kellett elindítani – rendőrt, mentőt hívni, panaszkönyvet átadni, sőt, rajtam kívül senki sem tudott angolul és én voltam az egyetlen, aki kezelni tudta a külföldiek problémáit. Volt olyan, hogy négy napig nem aludtam, közel 14 órát dolgoztam naponta, de elég jól kerestem, 490 Ft-ot kaptam óránként. Egy ilyen nap után örömmel mentem bulizni.” (Márk 21)

Forrás: fancy.com
Forrás: fancy.com

 

Diákmunka
Te végeztél már valamilyen diákmunkát?

 

Borítókép:  firebirdyouths.co.uk

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta