Ti meséltétek: A legcikibb csajozós élményem

Rovat

Megosztás

Veled is volt már olyan, hogy beégtél, amikor arra került volna sor, hogy leszólítsd végre a kiszemelt lányt? Esetleg már randira is elhívtad, azonban valami miatt nem sült el túl jól a dolog? Sebaj, olvasóinkkal is előfordultak cikis események, amiket most meg is osztanak veletek.

Bence, 17

A legkínosabb csajozós élményem az volt, amikor egy alkohollal jól bealapozott buliban odamentem a szerencsés lányhoz, majd hirtelen rosszul lettem, és lehánytam. Hát, nem jöttünk össze.

Awkward

 Krisztián, 18

Gimi elsőben baromira bele voltam zúgva egy évfolyamtársamba, de ő szerintem a létezésemről se tudott. Facebookon se mertem bejelölni, úgy voltam vele, hogy vagy személyesen próbálom meghódítani, vagy sehogy. Egyik nap megláttam a büfénél, odamentem hozzá, megkocogtattam a vállát, aztán amikor hátrafordult, annyira beparáztam, hogy egy szó se jött ki a számon. Szegény csaj nem tudta mire venni a szituációt, én meg legszívesebben elsüllyedtem volna, ezért inkább megfordultam, és kimentem.

giphy2

 Sziszi, 17

Hát nekem az volt a legkínosabb csajozós élményem, amikor egy buliban összekevertem két csajt, illetve azt hittem, csak egy van belőlük, mert baromira hasonlítottak, majd az egyik meglátta, hogy a másikukkal smárolok, én meg full ledöbbentem. Most mindkettő utál persze.

justin-timerlake

 Márk, 19

A legégőbb élményem mindenképp az volt, amikor véletlenül megfogtam a saját unokatesóm seggét egy buliban. Nem kommentálom.

tumblr_m4g81lcrWK1qzi615o1_1280

 Patrik, 18

Nekem még pár éve baromira bejött egy csaj a suliból, és mindenféle kamusztorikkal próbáltam levenni a lábáról. Tudtam, hogy imádja a küzdősportokat, ezért bekamuztam, hogy ezer éve járok kickbox edzésekre, erre neki felcsillant a szeme, és azonnal bekönyörögte magát a következő nemlétező edzésemre. Próbáltam hülye indokokkal megúszni a dolgot, de nagyon nem akarta elengedni a témát, így kénytelen voltam offolni. Gáz, de ez van.

rs_418x279-140116123426-uDNqsKs

 Gábor, 16

Végre igent mondott nekem a lány, akiért már régóta odavoltam. Beültünk pizzázni egy király helyre, majd amikor kérni akartam a számlát, rájöttem, hogy én böszme otthon hagytam a tárcám. Mindent a csajnak kellett kifizetnie, még a koktélokat is. Mondtam neki, hogy legközelebb mindent én fizetek, és hogy kárpótolom, de le lettem tiltva mindenhol.

tumblr_inline_ncrvquxXEs1rz2ce8

 

A legcikibb csajozós élményem
Melyik srác sztorija a legcikibb?

 

Gif: mashable.com, whatculture.com, www.cosmopolitan.co.za, www.eonline.com, www.youtube.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta