A legdurvább beavatási szertartások egyetemeken

Rovat

Megosztás

A gólyatábor szó hallatán páran megborzonganak, egyesek rettegnek, néhányan pedig csak legyintenek, hogy ugyan már, nem lesz semmi gáz. Vagy igen? Igazak vajon a rémhírek, amiket a többiek mesélnek? Vagy csak ijesztegetés az egész? Ezt csak akkor tudod meg, amikor már a táborban vagy, de addig is, pár példát összeszedtem, saját tapasztalatok és filmek alapján. Azt nem fedem fel, melyik-melyik, majd megtapasztaljátok.

Semmi sem kötelező, mondják mindig, de azért nyilván az új közösségben, pláne ha csapatok küzdenek egymással, bevállalósabbak az emberek. És sokszor nincs választási lehetőséged, mint amikor sok izzasztó feladat után a nyakadba zúdítanak egy zsáknyi lisztet, hogy poros hóemberré válj. Ezután mehetsz mosakodni, ha nem öntenek le még pluszba valami finom ragacsos trutyival, hogy alig tudd a végén levakarni a bőrödön képződött mázat.

A csoportfeladatok között népszerű a vetkőztetős, amikor minél több ruhát kell összekötni a csapatnak és akiké a leghosszabb, azok nyernek. Itt aztán magyarázkodhatsz, hogy a melltartót nem veszed le, pedig az jó pár centit hozzáad, és nem győződ takargatni a szemed, amikor a srácok meztelen fenékkel rohangálnak, hogy lekönyörögjék a maradék ruhát is rólad. Ezután nem kapjátok ám vissza a ruhákat, hiszen a következő játékban az összes összegyűjtött ruhát egy játékosra kell ráadni, hogy megküzdjön a többi agyonöltözött ellenséggel. Cseles, az biztos.

A táboros kaját mindig finomak, főleg, ha olyan játék van, hogy egymás szájába kell adogatni sorban, vagy szexi lányokról kell leenni gumicukrot fiúknak, bekötött szemmel, de persze mielőtt hozzákezdenének a lakomához, a lányokat kicserélik igazán kívánatos táborvezetőkre. Egészen mókás, hogy sokan csak a végén jönnek rá a turpisságra.

Az alkohol fontos szerepet tölt be, és nem is veszélytelent, a beavatásoknál. Például a piálós úszóverseny is népszerű. Először minél gyorsabban le kell húzni egy nem túl finom fröccsöt, vagy amit kevernek neked, aztán ugrás a medencébe és váltóverseny. Az italt minden tagnak még beugrás előtt le kell húznia. Kreatívan a kannás borhoz lehet párosítani hagymát, hogy ne maradjanak éhesek a vállalkozó kedvű játékosok, így nem csak a piát kell meginni, de utána be is kell tolni a mellé pakolt hagymamennyiséget. Kár, hogy rágót utána nem osztogatnak és a kisbolt is messze van.

Vannak lájtosabb feladatok is, amikor “csak” végig kell lejteni a suliban szexi fehérneműben, miközben megdobálnak vízibombákkal, de benne van a pakliban, hogy szobrokra kell felmásznod, hogy azoknak cuppanós csókokat adj, vagy táncot lejts nekik. Ezeket a felvételeket biztos lehetsz benne, hogy viszontláthatod a közösségi oldalakon, úgyhogy nem mindegy, mennyire égeted le magad.

A lényeg az, hogy a beavatási szertartásoknál ne is gondold, hogy valami a te érdekedben fog történni. Te csak azért leszel ott, hogy jókat lehessen nevetni rajtad, és bármit is raknak eléd, hogy edd meg vagy idd meg, nem száz százalék, hogy azt is kapod ízvilágban, amire számítasz. A dupla alsónemű viselése pedig abszolút meggondolandó a feladatok előtt.

Fotó: www.kidslikemela.org
Fotó: www.kidslikemela.org

Gólyatábori beavatás
Te parázol a gólyatábortól?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,655RajongóLike
179,587KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta