A legextrémebb és legérdekesebb Fesztiválok a Juventuson

Rovat

Megosztás

A Sziget, a VOLT és a Balaton Sound fesztivál már az élre tört Európában, de hogy még milyen különleges programok várnak, ha szórakozásról van szó? Azt a Juventus RadioTours műsorából tudhatták meg a hallgatók Dr. Kiss Róbert Richard műsorvezetésével.

Magyarország sajátossága, hogy mindenki talál a személyéhez és a kedvéhez való szórakoztató fesztivált, legyen szó gasztronómiai, zenei vagy akár kulturális rendezvényről.

Rémlik, miként fuvarozzák ki a rendelőknek az ínyencségeket? A Food Truck Show sajátossága, hogy olyan járműveket mutatnak be, amelyek lényegében a vendéglátást segítik. A rendezvény célja nem csak az, hogy megcsodálják a látogatók a járműveket, hanem egyúttal azt is be szeretnék mutatni, hogy napjainkban merre halad a mozgó vendéglátás.

Azok, akik nem csak nézni szeretnék a finomságokat szállító járműveket, de ennének is valamit, irány a IV. Kenyér- és Péksüteményfesztivál, vagy a III. Belvárosi Sajtfesztivál, de a Csabai kolbászfesztivál is ígér utánozhatatlan ízeket.

A Brain Bar Budapest fesztiválon könnyen fejleszthetitek intellektusotokat, és ehhez még tudatmódsító szer sem kell. Gondolkodó tudósok, kutatók és persze zenei programok. Mostanában sokat foglalkoztat a kérdés, hogy hová tart a világ? Talán itt majd választ kapsz a kérdéseidre. 🙂

A hippik vajon mit szólnának a Nemzetközi Harcászati és Military Fesztiválhoz? Az biztos, hogy a rendezvény célja nem az eszeveszett küzdelem, hanem a II. világháború befejezéséről való megemlékezés. Látványos, hagyományőrző katonai parádék, sport és szórakoztató programok várják az érdeklődőket.

Azok, akik nem csak a televízión keresztül szeretnének a Stand Up Comedy művészeivel együtt nevetni, irány a DumaFüred Fesztivál. A 10 napos esemény alatt a magyar komikusok legnagyobb neveivel találkozhatnak a vendégek, hogy végre kirántsák őket a hétköznapokból, és önfeledten tudjanak nevetni.

A vizsgák vége és a VAKÁCIÓ kezdete! A Campus Fesztivál nem csak az egyetemistákat várja, de a középiskolás végzősöket is. Azok, akik a buli helyett inkább kulturális impulzusokra vágynak, azok előtt a Művészetek Völgye nyitja meg kapuit.

 

Juventus - Hazai Fesztiválok
Melyik fesztivál keltette fel az érdeklődésedet?

 

Ha te sem akarsz lemaradni a következő adásról, akkor hallgasd te is a Juventus RadioTours műsorát a 103,9 MHz-es frekvencián! Kedd este 19:00 órától, vagy reggel 9:40-től. 🙂

 

Fotók: feelgrafix.com, ichef.com, cbc.ca, i.ytimg.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta